AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Luxus wellness a luxus Mercedesben

A Mercedes Sanghajban bemutatott új S-osztályú AMG S 63-ja az autótechnika, a biztonság, a motorteljesítmény és az osztálytól elvárható luxuson belül is hozott valami még inkább luxust, az úgy nevezett „wellness-Set-up" rendszerrel.

Klíma, illatosítás, hang és fényeffektek az utastérben

A Mercedes S-osztályában kínált legújabb modelljei egészen új dimenzióit nyitják meg a kényelmes autózásnak, amikor wellness szállodákra jellemző szolgáltatáscsomagokat ajánlanak annak érdekében, hogy a hosszú úton, vagy a nehéz tárgyaláson megfáradt és a kocsiban felfrissülni vágyó utast a lehető legjobb hangulatba hozzák. Ehhez komputer vezérelte frissítő programokat működtetnek, amelyekben a klímaberendezés, az illatosító részvételével hang és fényeffektusok stimulálják a kocsi vezetőjét és az utasokat. A megfáradt üzletemberek és milliomosok 6 program közül választhatnak, amelyek: friss, meleg, vitalitás, öröm, kényelem és a tréning elnevezések alatt futnak és valamennyi 10 percig tart.

Luxus Mercedes S 63 AMG

Izomlazítás vagy aktiválás és kiegyensúlyozás

A wellness program 10 perce alatt a vezető és az utasok különféle gyakorlatokat hajtanak végre, amelyekben izomlazítás, izomtónus fokozás és a fizikai állapot egyensúlyba hozása megfelelő klímatechnikai, illatosító és fényeffektusok mellett oda illő zenével van megtámogatva. A 10 perc teljes anyagát a Mercedes üzleti titokként kezeli, és aki meg akarja ismerni, miről is van pontosan szó, annak azt tanácsolják, hogy vegye meg a 24 milliós alapárú kocsit, amelynek teljesen felszerelt, 6 literes motorral meghajtott változatáért 60 millió forintot kérnek. A Mercedes szerint a wellnesshez tartozó fénytechnika valóságos műalkotás, amelyhez 64 különféle színt használnak fel, amelyek az utastér 3 elkülönített fényzónájában fejtik ki stimuláló hatásukat. A Mercedes S természetesen egy részleges autonóm vezérléssel rendelkezik, azaz a jármű vezetője is átadhatja magát az autópályán a frissítő programok élvezetének, az autó nélküle is biztonságosan halad a nirvána és a célja felé.