AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

LSC

LSC a neve a kaliforniai Pico Rivera-i kenésspecialista utángyártó vállalatnak, amely a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával mindenek előtt speciális motorolajakat és hidraulika olajakat gyárt.

Az LSC a mindenből a legjobbat, minden mennyiségben

Az LSC kiváló minőségű motorolajokat, sebességváltó olajokat, minden egyéb kenőanyagot és utángyártott szintetikus, vagy természetes-szintetikus keverék adalékanyagot nagy választékban kínál a vevőinek egyedi, piacképes kiszerelésben és tetszetős csomagolásban, de ipari, nagykereskedelmi csomagolásban is. A vállalat gazdag múlttal rendelkezik, hiszen a céget még 1928-ban alapították, kenő zsírok és olajok előállítására. Ebből nőtte ki magát mára a legnagyobb független kenőanyag specialistává az Egyesült Államok nyugati partvidékén.

Keresse meg autójához megfelelő LSC kenőanyagokat:

 

LSC komoly szerepe a kenőanyag piacon

Az LSC a kenőolajak és adalékaik mellett nagyot alkotott és komoly szerepet játszik ma is a kenőzsírok piacán, mégpedig nem csak a személyautóknál és egyéb kisebb teljesítményű gépjárműveknél, de a nehéz gépek között is. A nagy teljesítményű földmunkagépek, markolók, rakodók esetében nagyon fontos alkatrészkenés nagymesterévé vált az elmúlt évtizedekben felhalmozódott tapasztalatokra támaszkodva. A vállalat napjainkban 20 kenőzsírfajtát gyárt, de kész a megrendelő speciális kérései alapján az adott gyártmánynak legjobban megfelelő kenőzsír egyedi kifejlesztésére és legyártására is.