AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

LSC

LSC a neve a kaliforniai Pico Rivera-i kenésspecialista utángyártó vállalatnak, amely a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával mindenek előtt speciális motorolajakat és hidraulika olajakat gyárt.

LSC - mindenből a legjobbat, minden mennyiségben

Az LSC kiváló minőségű motorolajokat, sebességváltó olajokat, minden egyéb kenőanyagot és utángyártott szintetikus, vagy természetes-szintetikus keverék adalékanyagot nagy választékban kínál a vevőinek egyedi, piacképes kiszerelésben és tetszetős csomagolásban, ugyanakkor ipari, nagykereskedelmi csomagolásban is. A vállalat gazdag múlttal rendelkezik, hiszen a céget még 1928-ban alapították, kenőzsírok és olajok előállítására. Ebből nőtte ki magát mára a legnagyobb független kenőanyag specialistává az Egyesült Államok nyugati partvidékén.

LSC kenőanyagok, motorolajok, hidraulika olajok webáruháza

 

Keresse meg az autójához megfelelő LSC kenőanyagokat:

Irány a bolt

 

LSC komoly szerepe a kenőanyag piacon

Az LSC a kenőolajok és adalékaik mellett nagyot alkotott, és komoly szerepet játszik ma is a kenőzsírok piacán, mégpedig nem csak a személyautóknál és egyéb kisebb teljesítményű gépjárműveknél, de a nehéz gépek között is. A nagyteljesítményű földmunkagépek, markolók, rakodók esetében nagyon fontos alkatrészkenés nagymesterévé vált az elmúlt évtizedekben felhalmozódott tapasztalatokra támaszkodva. A vállalat napjainkban 20 kenőzsírfajtát gyárt, de kész a megrendelő speciális kérései alapján, az adott gyártmánynak legjobban megfelelő kenőzsír egyedi kifejlesztésére és legyártására is.