AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lpr

Kínálatunkban a következő Lpr alkatrészeket találja: fékbetét készlet, fékcső alkatrészek, fékdob, fékmunkahenger alkatrészek, fékolaj, féktárcsa, abs alkatrészek, dobfék alkatrészek, féltengely, féltengely csukló, főfékhenger alkatrészek, hosszbordásszíj feszítőgörgő, hosszbordásszíj szíjtárcsa-vezetőgörgő, kuplung alkatrészek, rögzítőfék, vezérműszíj feszítő, vezérműszíj szíjtárcsa-vezetőgörgő, vízszivattyú.

Lpr fék alkatrészek

Az utcákon láthattunk Maseratit, Ferrarikat, Lanciát, és a Fiat is serénykedett az autópiacon. A Ferrarik fénykorukat élték az autóversenyeken.

 

LPR alkatrészek webáruházunkban:

 • Kinyomócsapágy
 • Fékbetét
 • Fékmunkahenger
 • Főfékhenger
 • Féktárcsa
 • Fékpofa készlet dobfékhez
 • Fékcső
 • Féltengely csukló
 • Féknyereg
 • Fékdob
 • Kuplung főhenger

 

Keresse meg az autójához megfelelő Lpr fék alkatrészeket:

Irány a bolt

Lpr fék alkatrész család

 

Ekkor volt lehetősége Pietro Aricinek, hogy gyárat alapítson, és a legnagyobb olasz autógyártó cégek fékhidraulika beszállítójává váljon Bresciában. Ekkor még nem voltak ehhez hasonló cégek a városban, melyek nem csak fékmunkahengereket, hanem fékerőszabályzókat és főfékhengereket is gyártottak volna, ezért is lehetett olyan sikeres a vállalkozás. 1977-re Piacenzában új gyárat nyitottak, melynek elnöke Luciano Arici lett, s megszületett az Lpr. Luciano tovább virágoztatta a céget. Ez a márkanév már nem csak az első beépítésű, hanem az utángyártott alkatrészek piacának meghódítását is eredményezte, így a 80-as évek elejére az Lpr már a világ egyik legnagyobb fék- és kuplung hidraulikagyártójává nőtte ki magát.

 

Lpr minőségi alkatrészek világsikere

A siker még itt sem állt meg. 1998-ban újabb termékvonal jelent meg a cég saját gyártású alkatrészei között: fékbetétek, fékpofák. Kezdetben ezek még csak a Fiat, Iveco, Renault és Peugeot gyári alkatrészei voltak, hamarosan azonban az utángyártott piacon is megjelentek, és jelentős sikert arattak. 2001-ben féktárcsák, féltengelycsuklók, komplett féltengelyek illetve fékfolyadékok is kerültek az Lpr palettájára, s még ugyanebben az évben együttműködési megállapodást kötött a TÜV elnevezésű minőségbiztosítási céggel. A magasfokú minőségnek köszönhetően az Lpr lehet a beszállítója olyan neves autógyártó cégeknek, mint a Ferrari, Fiat, Piaggio, Maserati, Iveco, Renault, Steyr, s az sem elhanyagolható tény, hogy jelentős számú alkatrészt gyárt a következő cégeknek: Honeywell, Federal Mogul, Rhiag csoport, Febi, Ferodo, Bendix, Delphi, Magneti Marelli, Sachs, Pagid és Temot csoport. Mindezek mellett a fejlesztés szerencsére azóta sem állt meg, így olyan egyedi termékek is piacra kerülhettek, mint az EASY-KIT. A gyártás egész folyamatát saját maguk végzik, így az Lpr minőségi kontrollja a végtermék minden elemére kiterjed. Ez garantálja a megbízhatóságot, a kiváló teljesítményt és minőséget. Azon jelentős gyártók közé tartozik, melyek a sportot támogatják. Így besöpörhetett már elismeréseket a Tour de France-on kerékpárcsapat sikereivel, a Benetton-os időszakban pedig a világbajnokká lett Michael Schumacher mecénásaként.

Lpr fékbetét

 
Lpr fékbetét Fékbetétek a féknyergben foglalják el helyüket és kulcsfontosságú eleme a fékrendszernek, alkalmazásával surlódik a féktárcsákon, amivel a járművünket tudjuk lassítani, megállítani. Járművünk ébsége és akár az életünk is műlhat a fékrendszer megfelelő működésén, az alkatrészek minőségén.
Lpr fékbetétek jellemzői:
R90 jóváhagyott gyártási szabványértékek
Félig fémes betét struktúra, erő és hő-transzmissziós minőség
Állandó súrlódás szint fenntartása, még nem egyenletes talajon is
Zajcsökkentő rendszerek
Akusztikus zajszint kopásjelzők
Működési hőmérséklet -30C és + 500C fok

Lpr féktárcsa

 
Lpr féktárcsa Minden Lpr féktárcsa megfelel a nemzetközi biztonsági előírásoknak.
A jobb fékhatást és tökéletes egyensúlyt minden szellőztetett lemez garantáltan biztosítja, amit hihetetlen korszerű automata berendezések valósítanak meg mértani pontossággal.

Lpr fékpofa

 
Lpr fékpofa Fékpofák a fékdobban helyezkednek el és kulcsfontosságú elemek a fékrendszer alkalmazásában, amikor fékezni kell.
Lpr fékpofák jellemzői:
Acélból készültek, a nagyobb szilárdság érdekében és pontos szerkezeti kiépítés a tökéletes működésért.
Homokszórt, festett és vulkanizált optimális felület és teljesítmény.
Fém szál / grafit / gumi kompozit bélés, a magas zajcsökkentés és teljesítmény növelés végett
Homologizációs ECE-R90 szabvány

Dobfék készlet

 
Gyors és hatékony dobfék készletek széles skáláját kínálja.
Easy Kit az optimális megoldás, mert (ellentétben az egyszerű készletekkel, amelyben az elemek és  tartozékok szétszerelve kerülnek csomagolásra) a komponensek előre szereltek, így azonnal készen áll a telepítésre. A doboz két fék henger szettet tartalmaz. A előre szerelt könnyen telepíthető készlet lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbben biztosítsák a megfelelő és legjobb cseréjét a dobfékeknek. Az Lpr dobfékek a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot garantálják, mivel a szabályozó rendszerek már előszereltek és tesztelésük közvetlenül csomagolás előtt megtörtént. Így az előre beállított dobfék alkatrészek lényeges és alapvető elemei az Easy Kit kiszerelésben lehetővé teszi az állandó távolságot a fékpofa és a dob között fékezés közben. Az Lpr Easy Kit sajátossága egy termoclip, amely zár a kerekek túlmelegedés esetén és beavatkozik különböző hőmérsékleten típusától függően a fékrendszer működésébe.

Fékdob

 
LPR fékdob A fékdob lassítás és megállás közben súrlódik a fékpofákkal, amit a főfékhengerek nyomása szabályoz.

Főfékhenger

 
LPR főfékhenger A főfékhenger alakítja a fizikai nyomást a fékpedáltól a fékfolyadék hidraulikus nyomás tömörítésének hatására a fékcsöveken keresztül. A fék szivattyú lehet egyfokozatú vagy kétfokozatú. Ez öntött vas vagy alumínium.

Fékmunkahenger

 
LPR fékmunkahenger A fékmunkahengerek nyomják szét a fékpofákat, amik nekifeszülnek a fékdobnak, lassítva és megállítva a gépjárművet. Ez készülhet öntöttvasból vagy alumíniumból.