AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lotus

Lotus Cleaning autóápolási és -tisztítási termékek

Lotus autóápolási termékek

A Lotus Cleaning prémium minőségben gyárt, és forgalmaz autóápoló és autótisztító termékeket. Központjuk Magyarországon található, de termékeiket Ausztriába, Szlovákiába, Horvátországba, Csehországba, Angliába, Norvégiába és Dániába egyaránt szállítják.

 

Termékeik fejlesztésekor olyan modern tisztítási technológiákat ötvöznek, mint a nanotechnológiás vagy víz nélküli tisztítás, ózon és gőz sterilizálás. Technológiájuk tehát a vízmentes, alternatív tisztításon alapul. A technológiaötvözésen túln a Lotus Cleaning szakemberei különböző vegyészeti kutatások mellett a szakmai és vásárlói visszajelzéseket is figyelembe veszik az ápolószerek fejlesztésénél. Mindennek köszönhetően termékeiket széles körűen, kiváló eredménnyel alkalmazhatjuk, az autó szinte bármely felületén. 

Termékkínálat

Légfrissítőik, autóillatosítóik elfojtják a kellemetlen szagképződést, és nem hagynak foltot a kocsi felületein. Könnyen alkalmazhatóak, 5 féle illatban kínálják őket: vanília, eper, szőlő-kiwi, verbena és úgy nevezett emotion, mely a mandarin, fehér pézsma és bors illatjegyeit hordozza magában. Portalanító keféiket kifejezetten érzékeny, kényes felületek ápolására tervezték, épp ezért nem szöszölik, vagy karcolják össze a különböző felületeket. Polír és szárító törölközőjük kíméletesen bánik a kocsival, súlyának akár hétszeresét is képes felszívni! Mikroszálas anyagának köszönhetően bármilyen felületen alkalmazható, továbbá biztosítja a csík- és foltmentes eredményt.

 

Autóillatosítók
Törlőkendők
Polír és Szárító törölközők
Műszerfal ápolók
Kárpittisztítók
Bőrápolók
Műanyag ápolók
Portalanító kefék