AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Linex

Linex bowdenek

 

Linex márkanév alatt 3500 fajta bowdent gyárt egy lengyel vállalkozás az autó számos berendezése és részegysége számára. A vállalkozás a kelet-európai ipari sikertörténetek jó példája.

Kelet-Európában is lehet versenyképes vállalkozást indítani

A több mint 600 éve magyar pálos szerzetesek irányította kolostoráról és a Jasna Góra-i Fekete Madonnáról híres városban, Czestochowábában működő Linex Sp. z. O. O. (vagyis Linex Kft.) jó példa arra, hogy Kelet-Európában is lehet önálló és innovatív megközelítéssel nemzetközileg versenyképes, autóalkatrész gyártó kapacitásokat létrehozni, és azokat hosszútávon, fenntartható módon menedzselni. Azt tudni kell, hogy a Linex nem tegnap alakult cég, hiszen már 50 évvel ezelőtt is acéldrótgyártással foglalkozott.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Linex bowdeneket:

Irány a bolt

 

Linex bowdenek széles választéka

 

A Linex mindent tud a bowdenekről

A legismertebbek a vezérlő bowdenjeik, például a kézifék bowden, a gázpedál bowden, a kuplung bowden, a sebességváltó bowden vagy a központi ajtózár bowden. A fél évszázaddal ezelőtt alapított drótgyárból kinőtt bowdengyártó ma már számos autómárka modelljeihez gyártja nagy mennyiségben és kiváló minőségben a tartós, korszerű, minden nemzetközi normának megfelelő bowdenjeit. Az eredetileg kisipari vállalkozásnak indult cég alapítója Stanisław Kasprzycki már 1963-ban hozzálátott, hogy saját maga konstruálta gépein az autókban használatos bovdeneket gyártson. Hogy milyen eredménnyel? Cége ma a Peugeot, a Skoda, a Seat, a Volvo, a Volkswagen, a Mercedes, a Fiat, az Alfa Romeo, a Lancia, a Jaguar, a Maserati és a BMW márkákba szerelhető bowdeneket szállít egész Európába.