AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lemförder

Lemförder alkatrészek, Lemförder lengőkar, stabilizátor

 

A Lemförder alkatrészgyártó vállalat az európai autógyártók egyik legjelentősebb gyári alkatrész beszállítója. Csak hogy néhány ismert márkát soroljunk partnerei közül: alkatrészeket szállít a Volkswagen, az Audi, a BMW, a Mercedes-Benz, a Volvo és a Ford számára is – a teljesség igénye nélkül. Nem csak gyári, de utángyártott alkatrészeket is gyárt a cég, mely egyébként a ZF Friedrichshafen AG Corporation tagja.

 

Lemförder márkatörténet

 

A LEMFÖRDER Fahrwertechnik Company hivatalosan 1947-ben Lemförde-ben, Németországban alakult. Alapítója Jürgen Ulderup volt, a gömbcsukló híres feltalálója, aki az egész világon ismert volt. Kezdetben apja kis farmján dolgozott, fogyasztási cikkek cseréjével és viszonteladásával foglalkozott. A háború utáni években elhatározta, hogy autóalkatrészek kereskedelmi forgalmazásával fog foglalkozni, majd 1984-ben a céget felvásárolta a ZF Friedrichshafen AG Corporation vállalat. A cég neve 2000 óta „ZF LEMFÖRDER AG”.

 

A vállalat gyárai, melyek száma már közel van a harminchoz, ma Németországban, Spanyolországban, az USA-ban, Japánban és néhány egyéb országban találhatók. A ZF LEMFÖRDER AG fő üzletága kormányzás- és felfüggesztés alkatrészeket gyárt.

 

A cég központja még a mai napig is Lemförde-ben van. Logójuk egy bagoly, mely szimbólum a kiváló minőség és megbízhatóság garanciáját jelképezi. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a vállalat ma két márkát használ egyidőben. Ezért, ha úgy határoz, hogy LEMFÖRDER autóalkatrészeket vásárol online, és amikor megkapja a terméket a szokásos logó helyett egy „L” betűt lát, az nem jelenti azt, hogy hamisítványt kapott.

 

Legnépszerűbb Lemförder alkatrészek webáruházunkban:

  • Lemförder lengőkar
  • Lemförder stabilizátor
  • Lemförder motortartó gumibak
  • Lemförder lengőkar szilent
  • Lemförder kormány gömbfej
  • Lemförder trapézgömbfej

 

Keresse meg az autójához megfelelő Lemförder felfüggesztés, kormányzás alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Lemförder alkatrészek webáruháza

 

Lemförder lengőkar, stabilizátor, Lemförder gömbfej, szilent a biztonságos és dinamikus vezetés szolgálatában

 

A Lemförder cég teljes választékot biztosít a motorvezérlés, kormányzás és futóművel kapcsolatos alkatrészek szegmensében, tehát a Lemförder lengőkar, stabilizátor, gömbfej stb. is a kínálatát képezi. A termékek minőségét helyszíni tesztek sorozata veszi górcső alá, így a legkeményebb körülményeknek kitéve, speciális kopáspróbáknak megfelelt termékeket fejlesztenek ki a vállalat mérnökei. Mivel már több évtizedes tapasztalat van a cég háta mögött, nyugodtan mondhatják magukról, hogy a piac általuk is támadott ágazatának többi résztvevőjéhez képest a minőség terén messze a legjobbat nyújtják. Sok vezető autógyártó cég is a Lemfördert választja, mert ez a cégcsoport olyan kimagasló minőséget biztosít, ami mondhatni 100%-ban megegyezik a gyári alkatrészek minőségével. Az, hogy a cég csatlakozott a ZF cégcsoporthoz, csak tovább növelte sikereit. A ZF Trading GmbH immár három igen ismert márkanévvel büszkélkedhet. Mindegyik a magas szintű szolgáltatást, a minőséget és nem utolsó sorban a hozzáértést képviseli. A Sachs lengéscsillapítók és kuplungok, a ZF kormányművek és a Lemförder alkatrészek mind kiváló minőségű, csúcstechnológiájú termékek, s így járulhatnak hozzá a Ferrari csapat Forma-1-ben elért sikereihez. A ZF Trading GmbH tagjaként a cég alkatrészeivel szemben olyan kemény követelmények vannak támasztva, amilyet más vállalatok nem igen érnek el.

 

Lemförder alkatrészeket egyszerre több területen is tesztelik


A már kész termékeket is ellenőrzik klímakamrákban, sőt, korróziópróbának és tengelytesztelésnek is alávetik őket. Ha mindezen átjutottak, a mérési eredményeket számítógéppel elemzik. Lehet szó tehergépjárműről, alsó-, közép-, vagy felsőkategóriás személyautókról vagy munkagépről, mindegyiknél egyaránt alapkövetelmény a megfelelő irányíthatóság és stabilitás. Ezt szeretné segíteni a Lemförder az általa fejlesztett és gyártott futómű alkatrészeivel, gömbfejeivel, a toló- és összekötőrudakkal, illetve a javítókészleteivel, s ezért korszerűsíti és bővíti mindig választékát. Ha az autók alkatrészeire gondolunk, sok olyan van, mely igen fontos funkciót tölt be gépjárművünk biztonsági szempontjából. Ez alól nem kivétel a futómű sem, hisz ez is egy lényeges szerkezeti egység. Ezért is kell elemeinek minden körülmények között biztosítani a karosszéria és az úttest közötti folyamatos kapcsolatot. A Lemförder is elkötelezett híve a környezettudatos életmódnak, ezért figyel termékei előállítás során az energiatakarékosságra és a környezetszennyezés minimalizálására. A Lemförder partnerei nem kisebb cégek, mint például a: VW Group, a teljes GM csoport, Fiat konszern, Daimler Chrysler, vagy a PSA. A vállalat világelső a futóműalkatrészek gyártásának terén, így nem csoda, ha termékei mindig a prémium minőséget, a csúcstechnológiát és mindezek mellett a szakértelmet képviselik.