AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lemförder

A Lemförder gyártó alkatrészeiből axiális csuklók, vezetőkar, felfüggesztés, kormány alkatrészek, csukló, hosszanti tengely, csapágy, tengelytest, lengőkar szilent, futómű alkatrész és hídszilent kapható kínálatunkban.

Lemförder gömbfejek, szilentek a biztonságos és dinamikus vezetés szolgálatában

Lemförder logóA Lemförder cég teljes választékot biztosít a motorvezérlés, kormányzás és futóművel kapcsolatos alkatrészek szegmensében. A termékek minőségét helyszíni tesztek sorozata veszi górcső alá, így a legkeményebb körülményeknek kitéve, speciális kopáspróbáknak megfelelt termékeket fejlesztenek ki a vállalat mérnökei. Mivel már több évtizedes tapasztalat van a cég háta mögött, nyugodtan mondhatják magukról, hogy a piac általuk is támadott ágazatának többi résztvevőjéhez képest a minőség terén messze a legjobbat nyújtják. Sok vezető autógyártó cég is a Lemfördert választja, mert ez a cégcsoport olyan kimagasló minőséget biztosít, ami mondhatni 100%-ban megegyezik a gyári alkatrészek minőségével. Az, hogy a Lemförder csatlakozott a ZF cégcsoporthoz, csak tovább növelte sikereit. A ZF Trading GmbH immár három igen ismert márkanévvel büszkélkedhet. Mindegyik a magas szintű szolgáltatást, a minőséget és nem utolsó sorban a hozzáértést képviseli. A Sachs lengéscsillapítók és kuplungok, a ZF kormányművek és a Lemförder alkatrészek mind kiváló minőségű, csúcstechnológiájú termékek, s így járulhatnak hozzá a Ferrari csapat Forma-1-ben elért sikereihez. A ZF Trading GmbH tagjaként a Lemförder termékeivel szemben olyan kemény követelmények vannak támasztva, amilyet más vállalatok nem igen érnek el.

 

Lemförder alkatrészek webáruházunkban:

 • Lengőkar javítókészlet
 • Kormány gömbfej
 • Lengőkar
 • Motortartó gumibak
 • Stabilizátor
 • Lengőkar szilent
 • Belső kormányösszekötő rúd (axiál rúd)
 • Trapézgömbfej
 • Toronycsapágy
 • Kormánymű gumiharang
 • Kormány összekötő

 

Keresse meg az autójához megfelelő Lemförder felfüggesztés, kormányzás alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Lemförder alkatrészek webáruháza

 

Lemförder által előállított alkatrészeket egyszerre több területen is tesztelik

 

A már kész termékeket is ellenőrzik klímakamrákban, sőt, korróziópróbának és tengelytesztelésnek is alávetik őket. Ha mindezen átjutottak, a mérési eredményeket számítógéppel elemzik. Lehet szó tehergépjárműről, alsó-, közép-, vagy felsőkategóriás személyautókról vagy munkagépről, mindegyiknél egyaránt alapkövetelmény a megfelelő irányíthatóság és stabilitás. Ezt szeretné segíteni a Lemförder az általa fejlesztett és gyártott futómű alkatrészeivel, gömbfejeivel, a toló- és összekötőrudakkal, illetve a javítókészleteivel, s ezért korszerűsíti és bővíti mindig választékát. Ha az autók alkatrészeire gondolunk, sok olyan van, mely igen fontos funkciót tölt be gépjárművünk biztonsági szempontjából. Ez alól nem kivétel a futómű sem, hisz ez is egy lényeges szerkezeti egység. Ezért is kell elemeinek minden körülmények között biztosítani a karosszéria és az úttest közötti folyamatos kapcsolatot. A Lemförder is elkötelezett híve a környzetettudatos életmódnak, ezért figyel termékei előállítás során az energiatakarékosságra és a környezetszennyezés minimalizálására. A Lemförder partnerei nem kisebb cégek, mint például a: VW Group, a teljes GM csoport, Fiat konszern, Daimler Chrysler, vagy a PSA. A vállalat világelső a futóműalkatrészek gyártásának terén, így nem csoda, ha termékei mindig a prémium minőséget, a csúcstechnológiát és mindezek mellett a szakértelmet képviselik.