AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

kyb

Kyb Kayaba alkatrészek, Kyb lengéscsillapító, spirálrugó

 

Tudta, hogy a Kyb Kayaba a lengéscsillapítók egyik legnagyobb beszállítója, minden harmadik autó Kyb lengéscsillapítóval jön le a gyártósorról?

 

A világ egyik legnagyobb lengéscsillapító és spirálrugó gyártója

 

Több mint 1 millió Kayaba lengéscsillapítót gyártanak minden héten. A Kyb Europe GmbH vállalatcsoport világszínvonalú minőségi termékeket biztosít Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. A Kyb Kayaba európai székhelye közelében Düsseldorf, Németország, és ezzel együtt 6 ága látja el lengéscsillapítókkal és rugókkal az európai utángyártott autóalkatrész piacot.

 

Kyb alkatrészek webáruházunkban:

  • Lengéscsillapító
  • Spirálrugó
  • Toronycsapágy készlet
  • Lengéscsillapító porvédő készlet
  • Toronycsapágy
  • Lengéscsillapító porvédő
  • Lengéscsillapító ütköző
  • Toronycsapágy görgőscsapágy

Keresse meg az autójához megfelelő Kyb lengéscsillapítót:

Irány a bolt

 

Kyb Kayaba lengéscsillapítók, spirálrugók webáruháza


A következetesen fejlődő világszínvonalú Kyb lett a világ legnagyobb O.E. és utángyártott lengéscsillapító előállítója. Mára már az éves eladások meghaladják 3.8 miliárd dollárt. Jelenleg 21 országban 32 létesítményt működtet, és még 15 gyártó üzemet Ázsiában, az Egyesült Államokban és Európában. Bár a Kyb teljes értékesítési területe az autóipar lengéscsillapítóira van kiélezve, gyártanak széles körben hidraulikus és elektronikus berendezéseket is különböző alkalmazásokhoz, amiket számos területen használunk a modern életben. Közúti és közlekedési alkalmazások közé tartozik a szervokormány, az autóipari elektronika, építőipari gépek, mezőgazdasági gép, speciális használatban lévő járművek, repülőgépek, és a tengeri hajózás.

Ha a lengéscsillapító és hidraulikus alkatrészek piacát vizsgáljuk nem csak Japánban első, hanem világszerte ismert, az autóipari vállalatok közül az egyik legnagyobb cég a Kayaba.

 

A Kyb Kayaba termékekről mindenki tudja, hogy minőségüket tekintve prémium kategóriás alkatrészek, sok márkánál gyári beszállító

 

Az valószínűleg elárul mindent, hogy a világon már minden negyedik autó Kayaba lengéscsillapítót kap már a gyártósoron, s így hagyja el a nevesebbnél nevesebb autógyártó vállalatokat. Továbbá a Boeing repülőgépeit is a Kayaba minőségi lengéscsillapítói biztosítják. Ráadásul ha Japánra gondolunk, az ottani leggyorsabb vasút – melynek sebessége meghaladhatja a 440 km/h-t – is ilyen alkatrészekkel van felszerelve.

1919-ben kezdődött a Japán sikertörténet, Shiro Kayaba cégalapításával. Elsősorban lengéscsillapítóiról ismerhették. Ahogy terjeszkedett a vállalat, megjelent az USA-ban és Európa több országában is telephelyekkel, irodákkal. Mint azt már fent említettük, több világmárkának is gyári beszállítója, ilyenek például a Renault, a GM, a Ford, a Peugeot és az Audi – a teljesség igénye nélkül.

Kyb Kayaba lengéscsillapítók típusai

KAYABA PREMIUM lengéscsillapítók kifejlesztésénél a hosszantartó igénybevétel volt az első számú szempont, így lehetséges, hogy elhasznált futóművét akár eredeti, de minimum újkori állapotúvá varázsolhatja ezekkel a termékekkel.

 

Kyb Kayaba Premium lengéscsillapítók

 

KYB EXCEL-G lengéscsillapítók a szabadalmaztatott egyedi szeleptechnológiával és a nagynyomású nitrogéngáz-töltéssel elérik, hogy hosszú távon nyújtsanak biztosabb úttartást járművének. Nagyon sok példa van rá, hogy a gyári beszerelésű (OE) lengéscsillapítókat élettartamban és teljesítményben is felülmúlják.

 

KYB Kayaba EXCEL-G lengéscsillapítók

 

KYB GAS-A-JUST lengéscsillapítók elsősorban nagyteljesítményű autókhoz javasolják, automatikusan önbeállók, kétfokozatúak és egycsöves rendszerűek.

 

KYB Kayaba GAS-A-JUST lengéscsillapítók

 

KYB Ultra SR lengéscsillapítók kifejezetten a sportos vezetők által speciális igényeknek lettek kifejlesztve. Az alacsony oldalfalú gumiabronccsal felszerelt gépjárművekhez ajánlják leginkább.

 

Kyb Kayaba Ultra SR lengéscsillapító

 

KYB AGX lengéscsillapítók biztosítanak a futóművek szerelés nélküli gyorshangolására. A lengéscsillapítón található szabályozóval tudjuk állítani a 4 vagy 8 különböző keménységszintet. Ezt a típust főként a nagyteljesítményű sportautókhoz javasolják.

 

Kyb Kayaba AGX lengéscsillapítók

 

KYB MONOMAX Maximum kontroll teherautók, kisteherautók és terepjárók részére. A legjobb teljesítményt nyújtják a nehezebb terhek, vontatás vagy off-road használat esetén.

 

Kyb Kayaba Monomax Maximum lengéscsillapítók

 

KYB STRUT PLUS egy minden az egyben gyárilag összeszerelt és beállított lengéscsillapító és rugóstag, amely KYB EXCEL-G lengéscsillapítóból és KYB spirálsugóból áll. Egyedileg szerelt és tesztelt, így a legjobb teljesítményt nyújtja.

 

Kyb Strut Plus lengéscsillapítók

 

A Kayaba felsőkategóriás minősége és lengéscsillapító kínálatának közel 3500 cikkszáma tette lehetővé hogy a világ legnagyobb gyári beszállítója legyen az alkatrészek ezen területén. Természetesen nem csak lengéscsillapítókat forgalmaz a Kayaba kiváló minőségben, hanem spirálrugókat, toronyszilenteket és toronycsapágyakat is.

 

SzerszámokMonomax lengéscsillapítóGGX lengéscsillapítóFehér lengéscsillapítóHostess lányokKlónozott lányLány kék ruhábanPromotáló lányokKayaba felfüggesztés alkatrészekKayaba spirálrugó