AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Krottendorf

Krottendorf fékalkatrészek – német minőség, kiváló ár-érték aránnyal

 

A Krottendorf tekintélyes múltra tekint vissza; 1984 óta az autóipar egyik vezető gyártója, személygépkocsikhoz és haszongépjárművekhez egyaránt készít fékalkatrészek. A Krottendorf alkatrészek kivétel nélkül a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak, legmagasabb szabványoknak megfelelően kerülnek legyártásra.

 

A Krottendorf által gyártott fékrendszer elemek magukban foglalják a féktárcsákat, fékbetéteket, fékdobokat, féknyergeket. Ezek nélkül szinte nem is lehet lassítani vagy megállítani a járművet, épp ezért szinte a fékalkatrészek a legfontosabbak az autókban. A garantált biztonság érdekében tehát a gyártó a leghatékonyabb és legbiztonságosabb technológiákat és anyagokat alkalmazza a gyártás során.​

 

Fékbetétek a Krottendorf termékpaletta fő alkotói

 

FéktermékA Krottendorf 2000-nél is több alkalmazott dolgozik, akik a cég hitvallásával azonosulva egytől-egyig elkötelezettek a gyártott alkatrészek minősége iránt. Mérnöki csapatuk innovatív anyagokat és új súrlódási képeket felhasználva tervezi meg a termékpaletta szerves részét képező fékbetéteket. Ezáltal garantáltan fokozzák az alkatrészek élettartamát, valamint teljesítményét. Minden egyes Krottendorf fékbetét megfelel az ECE R90 szabványnak.

 

Az általuk gyártott fékalkatrészek élettartamának maximum 250.000 kilométert jelölnek meg. A gyártási folyamatba beletartozik a szigorú tesztelés is, melynek során különböző zajoknak, rezgésnek, súlyosabb behatásoknak teszik ki a beépített fékalkatrészeket. A próbapados tesztelés 800 órát vesz igénybe, a fékteljesítményt ilyenkor számítógépes kiértékeléssel tesztelik. 

 

Fontos megemlíteni, hogy a fékbetétek több, mint 20 féle alapanyagból készülnek, és egyáltalán nem használnak fel nehézfémeket gyártásukhoz. Mindezen tényező emeli ki a Krottendorfot a többi versenytárs közül, és garantál plusz megbízhatóságot mind a vásárlók számára. 

 

Már számos autógyártó gyári alkatrészként használja a Krottendorf termékeket, akárcsak a BMW, Mercedes-Benz, Ford vagy a Volkswagen.

 

 

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő Krottendorf fék mechanika alkatrészeket:

Irány a bolt