AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kronprinz

Kronprinz márkanév Európa egyik legkiválóbb minőségű kerékpár- és autófelni gyártóját rejti. Igaz nem ők találták fel a kereket, de elsőként gyártottak felnit hengerelt acélból, és az elsők között állítottak elő préselt felniket acéllemezekből.

Kronprinz kitart a hagyományai mellett

A Kronprinz ereje abban rejlik, hogy a legnehezebb időkben is kitartott az eredeti profilja mellett. Nem fordított hátat a személy- és a teherautók számára kifejlesztett felnik gyártásának a kereslet visszaesésekor sem. A kiemelkedő ipari- és acélipari hagyományokkal rendelkező németországi Solingenben működő gyár számára nagy előrelépést jelentett a világpiac meghódítása felé, amikor a mefro wheels csoport tagja lett. A metro wheels Holding a Fischbacher család vállalkozásait fogja össze és elsősorban a felnigyártással, azon belül is lemez felni gyártással foglalkozik. Két németországi üzemük mellett gyártókapacitásuk van Franciaországban, Törökországban, Argentínában, valamint két gyáruk Oroszországban és egy Kínában.

Keresse meg autójához illő felnit és gumiabroncsot:

 

A Kronprinz nyitott a világ felé

A Kronprinz betagozódása a mefro wheels vállalatcsoportba azt is jelenti, hogy egyrészről hozzájutnak a legkorszerűbb technológiákhoz, a gyártmányfejlesztés legfrissebb vívmányaihoz, másrészről szinte az egész világot behálózó értékesítési és szolgáltató lánc előnyeit élvezhetik. Mivel a holding üzemei minden létező felnit képesek legyártani, tehát a teherautókhoz, a traktorokhoz, az építőipari munkagépekhez és a speciális járművekhez is, a Kronprinz ügyfelei a felnik teljes választékából rendelhetnek.