AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kronprinz

Kronprinz felnik

A márkanév Európa egyik legkiválóbb minőségű kerékpár- és autófelni gyártóját rejti. Igaz nem ők találták fel a kereket, de elsőként gyártottak felnit hengerelt acélból, és az elsők között állítottak elő préselt felniket acéllemezekből.

 

Kitart a hagyományai mellett

 

A márka ereje abban rejlik, hogy a legnehezebb időkben is kitartott az eredeti profilja mellett. Nem fordított hátat a személy- és a teherautók számára kifejlesztett felnik gyártásának a kereslet visszaesésekor sem. A kiemelkedő ipari- és acélipari hagyományokkal rendelkező németországi Solingenben működő gyár számára nagy előrelépést jelentett a világpiac meghódítása felé, amikor a Mefro Wheels csoport tagja lett. A Mefro Wheels Holding a Fischbacher család vállalkozásait fogja össze, és elsősorban a felnigyártással, azon belül is lemez felni gyártással foglalkozik. Két németországi üzemük mellett gyártókapacitásuk van Franciaországban, Törökországban, Argentínában is, valamint két gyáruk Oroszországban és egy Kínában.

 

Kronprinz felni választék
Keresse meg az autójához illő Kronprinz lemez felnit:
Irány a bolt
 

Nyitott a világ felé

A Kronprinz betagozódása a Mefro Wheels vállalatcsoportba azt is jelenti, hogy egyrészről hozzájutnak a legkorszerűbb technológiákhoz, a gyártmányfejlesztés legfrissebb vívmányaihoz, másrészről szinte az egész világot behálózó értékesítési és szolgáltató lánc előnyeit élvezhetik. Mivel a holding üzemei minden létező felnit képesek legyártani, tehát a teherautókhoz, a traktorokhoz, az építőipari munkagépekhez és a speciális járművekhez is, a márka ügyfelei a felnik teljes választékából rendelhetnek.