AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kromag

Kromag felnik

 

Kromag márkanév alatt ma már nem működik vállalat, mert 1988-ban a saját alvállalkozója, az ALCAR, amely később ALCAR Csoport néven vált ismertté, felvásárolta az egykor volt patinás osztrák vállalkozást. Az ALCAR csoport aztán gyorsvonati sebességgel indult fejlődésnek.

A Kromagot meghaladó nagy dobás az ALCAR európai értékesítési hálózata

A Kromag technológiával és piacismerettel felvértezett, ugyancsak osztrák, Bécstől alig 35 kilométerre található Hirtenbergben működő ALCAR néhány év alatt az acél- és könnyűfém felniknek egész Európára kiterjedő gyártását és értékesítési hálózatát építette ki. A cég Németországban, Franciaországban, Belgiumban, Dániában, Hollandiában, Svédországban, Olaszországban, Romániában, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Oroszországban és Törökországban rendelkezik alvállalkozókkal és lerakatokkal ALCAR néven. A cég az egyes országok piacain megszervezett közvetlen jelenléte mellett annak is köszönheti a sikerét, hogy évtizedeken át kitartott az eredeti profilja mellett és minden energiáját a könnyűfém és acélfelnik fejlesztésére, gyártására és értékesítésére fordította.

Felnik minden autótípushoz

Az ALCAR - az eredeti Kromag mellett - 7 másik márka tulajdonosa is. Ezek az AEZ, a DOTZ, a DEZENT, az ENZO, a DOTZ 4X4, az ALCAR HYBRIDRAD és az ALCAR STAHLRAD. Ezek a márkák nem csak kiváló termékeket jelölnek, hanem sajátos és könnyen felismerhető dizájnt is jelentenek. Az egyes márkanevek mögött nem egy karakterisztikus vizuális megjelenés, de egy egész életforma, egy sajátos életérzés bújik meg. Ez egyaránt vonatkozik a könnyűfém felnikre és az acélból készültekre is. A húzómárkák segítségével és a magas fokú specializációnak köszönhetően az ALCAR évente 5,5 millió felnit értékesít. A csoportnak 30 vállalata és 1200 munkatársa gondoskodik arról, hogy az eredeti és utángyártott felnik piacán a cég megtartsa előkelő helyét az iparág vezető vállalatai között.

 

Keresse meg az autójához megfelelő felniket, és rendelje meg kedvező áron: