AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kolbenschmidt

Kolbenschmidt név alatt bújik meg a világ egyik vezető autóalkatrész-fejlesztő, -gyártó és -forgalmazó cége, amely elsősorban a dugattyúk specialistájának számít. A Kolbenschmidt a Pierburg AG egyik diviziójaként nagy szerepet játszik a környezetbarát motorok fejlesztésében.

Kolbenschmidt a dugattyúgyártás magasiskolája

A Kolbenschmidt gyártási skáláján a gépjárművekbe beépített benzines és dízelmotorokhoz használatos dugattyúk mellett előkelő helyet foglalnak még el a kétütemű motorokban alkalmazott dugattyúk, kompresszoregységek. Gyártanak még nagy hosszúságú dugattyúkat helyhez kötött motorokhoz, illetve hajó-, vagy mozdonymotorokhoz. A cégnél megvalósuló fejlesztések célkeresztjében az üzemanyag-felhasználás és a környezetet terhelő anyagok kibocsátásának csökkentése áll. Ennek a célnak a megvalósítása érdekében a Kolbenschmidt jelentős összeget költ termékfejlesztésre, a gyártási minőség javítására, a minőség ellenőrzés szigorítására.

 

Kolbenschmidt alkatrészek webáruházunkban:

 • Vezérműtengely
 • Hidrotőke
 • Dugattyú
 • Csapágy készlet
 • Dugattyúgyűrű
 • Dugattyú hengerpersely
 • Levegőszűrő
 • vízszivattyú
 • Hengerpersely
 • Olajszűrő
 • Üzemanyagszűrő
 • Kipufogószelep

 

Keresse meg autójához megfelelő Kolbenschmidt motor alkatrészeket:

A Kolbenschmidt 1946 óta létező cég, amely 1998-ban beolvadt a Pierburgba és azóta Kolbenschmidt Pierburg AG néven, a Reheingmetal Group vállalataként működik tovább. A Kolbenschmidt-Pierburg fúzió után a cég a káros anyag kibocsátás ellenőrzése, valamint a lég-, mágnes-, és fojtószelepek fejlesztése és gyártása terén is a vezető világcégek élmezőnyébe került. Üzemeik vannak Európán kívül Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában. Legnagyobb vevőik azonban a német autógyárak. Ezek vásárolják meg termékeik kétharmadát. Ismerve a német autóipar színvonalát ennél jobb referenciára nincs is szüksége egy alkatrészgyártónak.

Kolbenschmidt Pierburg cégismertető

A Kolbenschmidt Pierburg vállalat beszállítóként a világ élvonalában helyezkedik el a szennyezőanyag csökkentés, pumpák, motorblokkok és dugattyúalkatrészek fejlesztésében és  gyártásában szerzett szakértelmének köszönhetően. Alacsony szennyezőanyag kibocsátás, hatékony üzemanyag felhasználás, megbízhatóság, minőség és biztonság a legmeghatározóbb tényezők a Kolbenschmidt Pierburg innovációs tevékenységeit illetően. A cég a 2003-as évben 1,9 milliárdos forgalmához, a több 11.000 alkalmazott  a világ 22 különböző pontján segítette hozzá.

A cég főprofilját a dugattyúgyártás, alumínium technika és motor szervizelés adja. Márkanév alatt gyárt termékeket benzin- és dízelüzemű motorokba egyaránt. Ezen kívül a 2 ütemű dugattyúk, a dugattyús motorok, nagy helyhez kötött motorok, mozdonyok és tengeri dízelmotorok tervezése és gyártása is feladataik közé tartozik. Rendelkezésre állnak a globális fejlesztéshez gyártó létesítmények Európában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ázsiában is. Ügyfeleik közé tartozik hosszú idő óta sok népszerű autógyártó cég is. Az értékesítésének több mint kétharmada Németországon kívül történik.

Kolbenschmidt Pierburg termékválasztéka:

hüvely, dugattyú, dugattyúgyűrű, szűrők, henger, hengerfej, siklócsapágy, szelep, szelepvezető, vízpumpák, olajpumpák.

 

KOLBENSCHMIDT PIERBURG TERMÉKCSOPORTOK A KOVÁCS AUTÓALKATRÉSZ ÜZLETÉBEN

 • Hűtő-fűtő-klíma rendszer
  Motor alkatrészek, Tömítések
  Szűrők
  Motor alkatrészek, Tömítések

 

Kolbenschmidt Pierburg termékkategóriái a Kovács Autóalkatrész üzletében

dugattyúgyűrű, főtengely alkatrészek, hajtókar alkatrészek, olajszivattyú, olajszűrő, szelepek, szelepvezető, vízszivattyú alkatrészek, hidrotőke