AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Szélvédő, kőfelverődés javítás Csongrád megyében Szegeden

Szélvédő repedés, kőfelverődés, kavicsfelverődés javítás Szegeden kedvező árakon, gyorsan és szakszerűen. Foglaljon időpontot és várja meg ingyenes internet kávézónkban.

Szélvédő javítás legtöbb esetben a kőfelverődés, kavicsfelverődés miatt válik szükségessé, hogy ne repedjen tovább.

Szélvédőjavítás bizony gyakran válik szükségessé. Alig van autós, aki ne találkozott volna már kőfelverődéssel. Még át sem kell lépni a sebességhatárt, ahhoz, hogy egy másik kocsi, általában teherautó kereke alól felverődött kis kő, kavics apró kagylós üveghibát, kis sugaras törést okozzon a szélvédőn. Az első gondolat a kétségbeesés, hiszen nem olcsó mulatság a szélvédőcsere. Na, valószínűleg az az, ami felesleges ilyenkor. Az autó szélvédő javítás ugyanis elérhető szolgáltatás. Letörlik, üvegtisztára tisztítják a szélvédőt, át is fúrják egy kicsi gyémánthegyű fúróval. Tapadókoronggal rögzítik a javító szerkezetet. A hibás felületre folyékony üvegpótló gyanta kerül, ennek fénytörési mutatói megegyeznek az üveggel. Száradás után jön a síkba hozás, polírozás. Ez a kőfelverődés javítása. Így javítható hátsó szélvédő. Sőt, kellő türelemmel, hozzáértéssel repedések is javíthatók, lényegében ugyanezzel a módszerrel. Nem tudok utána járni, igaz-e vajon, de hallottam: vadonatúj és drága gépkocsin kellett szélvédőt cserélni, csakhogy a nem kellően figyelmes munka során, a ragasztó eltávolításakor, a felület letisztításakor megsérült a festés, az új darab illeszkedése sem volt tökéletes, így hamar megjelent a keretnél a púposodás, rozsdásodás, ahogy a szakzsargon mondja, a rohadás.

Kő felverődés, autóüveg repedések javítása Szegeden

Kőfelverődés javítása gyorsan és garanciával a szélvédő védelmében

Autóüveg javítás és csere csongrád megyébenKovács Autó Bosch Car Service
Szeged, Kossuth Lajos sugárút 87.
Tel.: +3662/554-000
E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Autószerviz nyitvatartás
Hétfő-Csütörtök: 08:00-17:00
Péntek: 08:00-16:00


Kőfelverődés javításhoz időpontra vagy árajánlatra van szüksége? Töltse ki a szerviz időpont / árajánlatot kérek űrlapunkat.

Karcos szélvédő

Nehezebb a helyzet ha karcos a szélvédő. Segíthet valamennyit egy alapos polírozás. Ez nem vékonyítja a szélvédőt, de minden mosásnál alaposabban megtisztítja. A csiszolás megváltoztatja az optikai tulajdonságait, torzítani fog az üveg. A polírozás után felvitt nanotechnológiás vízlepergető réteg hatására viszont a karcok zavaró hatása csökken.

Még a fűtőszál is javítható

Főleg akkor, ha nem az üvegen belül szakad el. Igaz, a mai autóknál már nem kívülről viszik fel a fűtőszálat, tehát a belső szakadás olyan behatás hatására történik többnyire, ami magát az üveget is javíthatatlanul megrongálja, de vannak csodák. Az üveg megnyitásával a fémszál összeköthető vékony fémcsíkkal, a hely lezárható az előbb leírt gyantával. De ez inkább elmélet. Észben kell tartani, hogy a javítás nem kockázatmentes és az eredmény nem minden esetben lesz tökéletes.

Karcos kőfelverődés javítása a szélvédőn.