AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Kipufogó javítás Csongrád megyében Szegeden

Hívjon minket!
Szervizünk telefonszáma: +36 62 554 000

Árajánlati, időpont kéréséhez KATTINTSON IDE!

E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Szeged, Kossuth Lajos sugárút 85.

Szerviz nyitvatartás:
Hétfő: 8 - 17-ig
Kedd: 8 - 17-ig
Szerda: 8 - 17-ig
Csütörtök: 8 - 17-ig
Péntek: 8 - 16-ig

 

Kipufogó javítás, szerelés Szegeden és akciós árakon vásárolható kipufogó alkatrészek webáruházunkban házhoz szállítással, vagy szervizünkben beszereléssel. Tekintse meg minőségi kínálatunkat!

A kipufogó javítás Szegeden nem egyedi szerviz szolgáltatás.

Szerencsére ilyen több is van, Szegeden és Csongrád megyében is ahol értenek a kipufogó rendszer javításához, megfelelő kipufogó alkatrészek cseréjéhez. Szervizünk kipufogó klinikája mind felszereltségben és szaktudásban komplex szolgáltatást nyújtó ezen a téren is. Szervizünk Walker és Bosal kipufogó márkákat részesíti előnyben, megbízhatóságuk és hosszú élettartalmuk végett, továbbá országosan jó áron akár raktárról. Nem minden gépkocsihoz való éppen a Bosal, így aztán az alkatrész áruházunkban bővebb márkaválasztékot találhat. A kipufogóról minden autós tudja, hogy az egy bonyolult rendszer, manapság egyre bonyolultabb. Ettől még simán kilyukadhat a kipufogó dob.

Kipufogó javítás

A Ladáknál, Wartburgoknál, Trabantoknál egyáltalán nem volt szentségtörés a kipufogó javítás házilag. Összetolható, bilincsekkel rögzíthető rendszerek voltak. A korszerű kipufogót hegeszteni kell, meg nagyon sok mindenre oda kell figyelni, és a kipufogó javítás árak a tisztességes szervizekben nem riasztóak. Az alkatrész tudja megnyomni a számlát, hiszen van, aki sportkipufogót szeretne vagy valamilyen más extrát. A kipufogóhang sokak számára fontos autós élmény, ezért divatos a kipufogó tuning.
A kipufogó webáruház eligazít, árakat, márkákat, fajtákat illetően egyaránt.
A javítás ma már ritkábban jelenti a dob vagy a kipufogó toroktömítés cseréjét. Sokkal inkább esedékessé válhat egy katalizátor csere. Vagy éppen a részecske szűrő (dpf) szorul cserére. Ehhez csatlakozik a részecske szűrő nyomáskülönbség érzékelő, ha a diagnosztika azt jelzi, hogy ezzel van baj, hozzáférni akkor sem kisebb munka.
Az EGR szelep, vagyis a kipufogó gáz visszavezető szelep tisztítható, felújítható legtöbbször, de néha elkerülhetetlen a csere. A lambdaszonda viszont, ha elromlik, cserélendő. És a kipufogó gáz hűtő hibájára is a csere a megoldás.


Kipujók javítása autószervizünkben SzegedenKovács Autó Bosch Car Service
Szeged, Kossuth Lajos sugárút 87.
Tel.: +3662/554-000
E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Autószerviz nyitvatartás
Hétfő-Csütörtök: 08:00-17:00
Péntek: 08:00-16:00

Kipufogó javításhoz időpontra vagy árajánlatra van szüksége? Töltse ki a szerviz időpont / árajánlatot kérek űrlapunkat.

Kipufogó webáruház

A felsoroltakból kiderülhetett, hogy a mai, korszerű kipufogórendszer valóban összetett, bonyolult szerkezet. Egy EGR szelep bepiszkolódás nagyon leveheti a motor teljesítményét. A webáruház nem csak vásárlásra jó. Akit részletesebben érdekel, hogy hol van a kipufogó leömlő, mire jó a lambda szonda, mennyibe kerül egy katalizátor, erre mind választ kaphat ezen az internetes felületen. És az alkatrész leírások is rendelkezésre állnak a honlapunkon.

Kipufogó alkatrészek

 

Keresse meg autójához megfelelő kipufogó alkatrészeket és rendelje meg országosan legkedvezőbb áron: