AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kamoka

Kamoka alkatrészek, lengéscsillapítók, lengőkarok

 

A Kamoka név alatt egy lengyel autóalkatrész gyártó rejtezik, szóval ne tévesszen meg senkit az erősen japán hangzás. A cég elsősorban a felfüggesztések, a fékrendszerek és fékelemek, a kormányszerkezetek fejlesztésében, gyártásában jár az élen.

 

A minőség mellett a gyors szállításra büszke

Lengyelországban 24 órán belül teljesít minden megrendelést, de nem sokkal tart tovább a szállítás akkor sem, ha nem a határokon belül kell az igényeket kielégíteni, mivel külföldön tevékenykedő partnerei raktári kapacitásaira támaszkodva ott is elég gyorsak tudnak lenni. E mögött egy világszínvonalú logisztikai központ, és abban egy elsőrangú komputeres vezérlés áll. A Kamoka termékei pedig – magától értetődően – ugyancsak megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, hiszen máskülönben eladhatatlanok lennének a mai világra jellemző éles nemzetközi verseny körülményei között.

 

Legnépszerűbb Kamoka alkatrészek webáruházunkban:

  • Lengéscsillapító
  • Ablaktörlő
  • Spirálrugó
  • Kerékcsapágy
  • Lengőkar

 

Keresse meg az autójához megfelelő Kamoka alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Kamoka alkatrész termékcsalád

 

Kamoka és a digitális világ

 

A Kamoka termékei magas műszaki színvonala és korszerűsége mellett komoly energiákat fordít arra is, hogy világszínvonalú legyen az ügyfélkiszolgálása. Ez nem csak azt jelenti, hogy igyekeznek mindenben kielégíteni a megrendelőik igényeit, de azt is, hogy az értékesítéssel kapcsolatos valamennyi szolgáltatásukat a 21. századnak megfelelő színvonalon teljesítsék. Ebben szerintük benne van, hogy az ügyfelek a digitális, internetes felületen minden információt megkapjanak a termékekről és a szolgáltatás feltételeiről, de az is, hogy a fizetés és a számlaküldés is digitális úton valósulhasson meg.