AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kamoka

Kamoka alkatrészek, Kamoka lengéscsillapító, ablaktörlő

 

A lengyel Kamoka a dinamizmus márkája, olyan alkatrészeket gyárt, és forgalmaz az európai autógyártók számára, melyeket gyári alkatrészként használnak fel, emellett az utángyártott alkatrészek piacára is készítenek termékeket.

 

A Kamoka hitvallása

A Kamoka alkatrészek kivétel nélkül megfelelnek az autógyártók legszigorúbb kritériumainak, az európai szabványoknak, ezáltal garantálva a tartósságot, biztonságot és megbízhatóságot. Visszajelzések alapján a Kamoka egy, a forgalmazók által világszerte ismert és elismert márka. Célkitűzésük, hogy minden kereskedelmi partnerüket hozzásegítsék a fejlődéshez, növekedéshez. Folyamatosan bővítik kínálatukat olyan termékek gyártásával, és forgalmazásával, melyek magas minőséget nyújtanak, ám elfogadható áron. Nekik is érdekük, hogy megfelelő választási alternatívát nyújtsanak az ügyfelek számára. Lengyelországban 24 órán belül teljesít minden megrendelést, de nem sokkal tart tovább a szállítás akkor sem, ha nem a határokon belül kell az igényeket kielégíteni, mivel külföldön tevékenykedő partnerei raktári kapacitásaira támaszkodva ott is elég gyorsak tudnak lenni. E mögött egy világszínvonalú logisztikai központ, és abban egy elsőrangú komputeres vezérlés áll. 
 
 
Népszerű Kamoka alkatrészek webáruházunkban:
  • Kamoka lengéscsillapító
  • Kamoka ablaktörlő
  • Kamoka lengőkar
  • Kamoka spirálrugó
  • Kamoka féknyereg

Keresse meg az autójához megfelelő Kamoka alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Kamoka alkatrész termékcsalád

 

Kamoka alkatrész kínálat

 

A Kamoka aktuális alkatrész választék 78 termékcsaládból, valamint 14 fő termékcsoportból áll, mint például felfüggesztés, kormányzás alkatrészekből, fék alkatrészekből, karosszéria alkatrészekből, erőátviteli alkatrészekből. Vásárlóink kedvencei közé tartozik a Kamoka lengéscsillapító, Kamoka ablaktörlő, Kamoka lengőkar, Kamoka spirálrugó és féknyereg. Nem csak gépjárművekhez, kisteherautókhoz és nehézgépjárművekhez és ugyanúgy gyártanak alkatrészeket. A gyár 2005-ben kezdte működését, azóta is töretlenül növekszik. Ahhoz, hogy évről-évre ki tudják elégetni a forgalmazók növekvő igényeit, minden évben több száz referenciával bővítik kínálatukat.

 

Kiemelt hangsúlyt fektetnek a minőség garantálására, és vezető pozíciójuk megtartására Lengyelországban, valamint más európai államokban. Ennek eléréséhez alapos felméréseket végeznek a vásárlók, valamint azok igényeinek tekintetében. Igyekeznek lépést tartani a legmodernebb technológiai trendekkel, amiket a vásárlók visszajelzéseivel ötvöznek az alkatrészek gyártásakor. Termékeik egytől-egyig megfelelnek az ISO 9001 szabványnak, folyamatosan fejlesztik minőségbiztosítási rendszerük hatékonyságát.