AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

K2

K2 autóápolási termékek

 

A K2 Autochem Kft elsősorban autóápolási és karbantartási cikkek és ragasztóanyagok forgalmazásával foglalkozik Magyarországon. A cég azt a célt tűzte maga lé, hogy partnereit barátokként kezeli.

Elégedett ügyfelek helyett barátokat keres

Minden vállalkozás, amely élénk és kiterjedt kapcsolatot tart fenn az ügyfeleivel, azaz nagy számú partnernek és nem csak egy-két ügyfélnek szállít, arra törekszik, hogy azokkal jó legyen a viszonya. A K2 ennél is tovább akar lépni, amikor a cég filozófiájának alappillérévé teszi, hogy nem csak jó szállító-ügyfél kapcsolatot akar fenntartani, de barátit is mindenkivel, amivel ki szeretnének emelkedni a versenytársaik közül. Ez talán nem is véletlen annak fényében, hogy a K2 Autochem Kft. elsősorban autóápolási és karbantartási cikkeket forgalmaz. Ezek olyan termékek, amelyek valahol magukban hordozzák a gondoskodás, a szeretet és mintegy a barátság ismérveit is. Kínálatukban a polírozó és a wax a legnépszerűbb.

 

Keresse meg az autójához megfelelő K2 autóápolási termékeket:

Irány a bolt

 

K2 autóápoló termékcsalád

 

Maga a cég is baráti összefogásból jött létre

A K2, amely a nemzetközileg elismert és immár a világ 60 országában aktív, mintegy 400 autóápolási és karbantartási terméket forgalmazó multinacionális vállalat magyarországi képviselete, maga is baráti együttműködésből született meg. Immár 2008 óta igyekszik hazánkban is utat törni a minőségi autóápolás és karbantartás számára. A névadó globális vállalat – talán egyáltalán nem is olyan meglepő – Lengyelországban működik, Melle Sp. Z o. o. vagyis Melle Kft névvel, az észak-lengyelországi Ostrów Wielkopolskiban immár 20 éve.