AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Jpn

Jpn - ez egy márka, a gyártó cég neve Geparts Sp. z o.o. A lengyel vállalat központja Varsóban található, a logóján az olvasható, persze lengyelül, hogy Geparts autó alkatrészek.

Amikor egy kereskedő cég úgy dönt: saját márka is kell

A Geparts eredetileg az ázsiai, döntően a japán autómárkákhoz szükséges alkatrészek importjával és kereskedelmével foglalkozott. Nagykereskedőként nem épített ki közvetlen kapcsolatot az autószerelő műhelyekkel, inkább regionális kisker partnerekből hozott létre egy országos hálózatot. Amikor azonban már az egyik legnagyobb alkatrész kereskedő cég volt Lengyelországban, úgy érezte, ki kell alakítania egy saját márkát, ez lett a Jpn, vagy ahogy a logón szerepel, a JPN. Mint honlapjukon írják: így tudják kielégíteni a vásárlók igényeit.

 

Legnépszerűbb JPN alkatrészek webáruházunkban:

  • Főtengely jeladó
  • Fékbetét
  • Kerékcsapágy
  • Fékdob

 

 

Keresse meg autójához megfelelő JPN alkatrészt:

Ma már nagyon sokféle Jpn alkatrész kapható

Miközben a Geparts még mindig elsősorban jól ismert alkatrészgyárak termékeinek forgalmazásával foglalkozik, mára már a saját Jpn márkát is felfuttatta, az általa gyártott és forgalmazott alkatrészek széles választékában a féktárcsáktól a toronyszilenten és a légszűrőkön át az üzemanyagszűrőkig szinte minden megtalálható. A Geparts az egyik legmegbízhatóbbnak tartott és egyben az egyik eredményesebb cég Lengyelországban, ami egyértelműen arra utal, hogy a saját márkájú Jpn alkatrészek is megbízható minőségűek.