AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Jmj

JMJ kipufogó alkatrészek, kipufogócsövek, katalizátorok

 

A JMJ egy lengyel cég, amely piacvezető a katalizátorok piacán Lengyelországban. Elsősorban katalizátorokat gyárt, benzines és dízel motorokhoz egyaránt, de például részecskeszűrőket és flexibilis kipufogócsöveket is készít.

1994-ben alapították, a JMJ gyorsan vált piacvezetővé

A JMJ céget 1994-ben alapították a Kalisz nevű ipari városban, amely a Poznan, Wroclaw, Lódz háromszög közepén fekszik. Eleinte csak importált katalizátorokat forgalmaztak, de annak mérlegelése után, hogy várhatóan szigorítani fogják a környezetszennyezésre, a kibocsátásokra vonatkozó előírásokat, saját gyár építése mellett döntöttek. A korszerű üzem 17 hónap alatt készült el. Ennek sikere után pedig fokozatosan kibővítették termékeik listáját a kipufogó rendszer többi alkatrészével. Például a flexibilis kipufogócsöveket gyártó üzemet 2004-ben húzták fel.

JMJ katalizátor webáruház

 

Keresse meg az autójához megfelelő JMJ kipufogó alkatrészeket:

Irány a bolt

 

A JMJ komoly szereplő a nemzetközi piacon is

A lengyel JMJ cég termékeit számos európai országba exportálja, de már megvetették a lábukat más kontinenseken is. Ez önmagában is igazolja, hogy a korszerű, jól felszerelt gyár megfelelő minőségű termékeket kínál, de a JMJ begyűjtött több minőségtanúsítványt is, így többek között 2003-ban az ISO (Nemzetközi Szabványügyi Szervezet) előírásait teljesítették, majd 2005 elején a 103R európai tanúsítványt szerezték meg a katalizátorokra, amelyek még mindig a cég vezető termékének számítanak. Termékeikhez jól ismert cégek (például a THYSSEN-KRUPP) szállítanak alapanyagokat és alkatrészeket.