AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Jakoparts

Jakoparts alkatrészek, Jakoparts szűrők, fékbetét, féktárcsa

 

 

A Jakoparts német alkatrészgyártó a japán és koreai modellekre specializálódott. Mindenre kiterjedő kínálata és termékbővítésének naprakészsége teszi a Jakoparts kínálatát igazi nehézsúlyúvá az utángyártott alkatrészek piacán. Ezért van az, hogy mindig ők az első választás.
 

Egy kis történelem

 
A HERTH+BUSS vállalatot 1925-ben alapították, s szemléletmódjuk bevált, hisz az azóta eltelt 95 év ezt bizonyítja – bár sokan nem gondolták volna, hogy ezt a „kort” megéri. Az autóalkatrészek piacának egy szegmense még gyerekcipőben járt, amikor a HERTH+BUSS egy kicsi vállalatként munkásságát erre a szektorra összpontosította, és a gyártást a gyújtásrendszerekre összpontosította. Mára az elmúlt majdnem 100 év tapasztalatával egy évi 73,8 millió eurót termelő vállalattá nőtte ki magát, ez az érték pedig évről évre nő. A kínálatukat már 20 000 féle termékre bővítették ki, de ezt is folyamatosan szélesítik, hogy minden időben, minden termék szerepeljen kínálatukban. A Jakoparts, mint a HERTH+BUSS márkája, folyamatos fejlődést mutat kimagasló színvonalú termékeivel. 
 
Népszerű Jakoparts alkatrészek webáruházunkban:
  • Jakoparts fékbetét
  • Jakoparts féktárcsa
  • Jakoparts levegőszűrő
  • Jakoparts olajszűrő
  • Jakoparts pollenszűrő

 

Keresse meg az autójához megfelelő Jakoparts alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Jakoparts alkatrészrek széles kínálata

 

 

Jakoparts alkatrészválaszték

 

A Jakoparts kínálata a vásárlók számára több mint 15 000 termékből áll, melyek 5400 féle modellt szolgálnak ki. Speciális tudást igényelnek a távol-keleti autók, így alkatrészpiacuk is, főleg a gyors újítások, fejlesztések miatt nagy vállalkozás ezekre specializálódni. A HERTH+BUSS szerencsére megtalálta számításait ebben a szegmensben, így, ha Neked ázsiai autód van, érdemes a H+B Jakoparts alkatrész kínálatát is figyelembe venned választáskor. 

 

Jakoparts fékbetét, féktárcsa

 

A Jakoparts utángyártott fékalkatrészei hatalmas erőt adnak az autó fékrendszerének. Bármilyen kocsiról is legyen szó, a fékek az egyik legnélkülözhetetlenebb, legsarkalatosabb részei, pláne, ha a biztonságról beszélünk. A folyamatosan erősödő, modernizálódó motorok miatt még nagyobb terhelést kapnak a fékalkatrészek.  A cég rendkívül kiemelten kezeli a biztonságot; szerintük ugyanakkora felelősségük van egy autó esetén, mint magának a járműgyártónak. Fékalkatrészeik, így a Jakoparts fékbetét, Jakoparts féktárcsa is maradéktalanul megfelelnek az ECE-R90 szabvány előírásainak. Ennek köszönhetően a vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy csakis gyári minőséget kapnak, ha Jakoparts fékalkatrészt vásárolnak.

 

Jakoparts levegőszűrő, olajszűrő, pollenszűrő

 

A motor az autó dobogó szíve. Ezért is fontos, hogy a hozzá kötődő kopóalkatrészek is a lehető legmagasabb minőséget képviseljék. A motor és kapcsolódó alkatrészeinek működése – nem beszélve az autóban tartózkodók biztonságáról – nagyban függenek a hajtáslánc állapotától. A hajtószíjak ráadásul rendkívüli mechanikus, kémiai és hőhatásoknak vannak kitéve. Az autószűrők és tömítések is a biztonsághoz köthető alkatrészek, melyek szintén nagy terheléssel küzdenek nap mint nap. Ezen alkatrészek funkcionalitásának megőrzése érdekében, a Jakoparts szűrők, a Jakoparts levegőszűrő, olajszűrő is eleget tesznek a legmagasabb, modern hajtásrendszerekre vonatkozó követelményeknek.