AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

J.Deus

J.Deus márkanév alatt immár több mint 100 éve készülnek a világ egyik legjobb minőségű autóhűtő berendezései, mindenek előtt a hőcserélők, vagy radiátorok a portugáliai Samora Correiaban.

J.Deus hőcserélők a világ összes autó márkájához

A J.Deus Portugáliában és Spanyolországban rendelkezik összesen mintegy 15 ezer négyzetméteres gyártó kapacitással, ahol 400 alkalmazottja évente 1,5 millió hűtőegységet állít elő. Olyan autómárkák számára, mint például: az Alfa Romeo, az Audi, a Citroën, a Chrysler, a Fiat, a Ford, a Honda, az Iveco, a Lancia, a Ligier, a Maserati, a Mitsubishi, az Opel, a Peugeot, a Porsche, a Renault, a Seat, a Suzuki, a Toyota, vagy a Volkswagen. Az 1,5 millió darabos gyártási mennyiségen belül évente mintegy 400 ezer darab márkafüggetlen hűtőegység is készül az alkatrészpiac számára a J.Deusnál.

 

J.Deus alaktrészek webáruházunkból:

  • Vízhűtő
  • Klímahűtő
  • Vízhűtő
  • Fűtőradiátor
  • Intercooler
  • Fűtőradiátor
  • Klímahűtő

 

Keresse meg autójához megfelelő J. Deus autóhűtás - fűtés alkatrészeket:

A J.Deus a logisztikában is világszínvonalon működik

Az éves másfél milliónyi késztermék pontos és gyors kiszállítása, valamint a hozzájuk szükséges nagy mennyiségű és komplikált alapanyagok (pl. gázok) beszerzése, tárolása nem kis logisztikai feladat, amit a cég - a gyártáshoz hasonlóan - világszínvonalon old meg a hozzá kifejlesztett számítógépes háttér és az elkötelezett személyzet jóvoltából. Mindenek előtt a megrendelőkre koncentrálnak, ami nem egyszerűen azt jelenti, hogy a rendeléseket pontosan teljesítik, de magába foglalja a folyamatos kapcsolattartást és az aktív részvételt a termékfejlesztésekben. Az utángyártott piac igényeinek kielégítésére a gyártó néhány kilométerre 5000 négyzetméteres saját áruházat üzemeltet.