AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Izawit

Izawit a nyugat-lengyelországi Raszkówban működő vállalat márkaneve. A cég az autók kipufogó rendszereinek gyártására és átalakítására szakosodott. Személyautók mellett teherautókhoz és nehéz teherjárművekhez is ajánlják termékeiket.

Az Izawit a gyártás mellett tuningol is

Az Izawit a kipufogó rendszerek tervezése, gyártása mellett vállalja meglévő kipufogók átalakítását, korszerűsítését, olyan felújítását, aminek révén a kipufogórendszerek időtállóbakká válnak, jobban elviselik az extrém igénybevételt is. Specialitásuk a kipufogókhoz kapcsolódó hangtompító részegységek gyártása, átalakítása és beszerelése. A feljavított kipufogók nem csak tartósabbak, de kevésbé terhelik a környezetet a kisebb káros anyag kibocsátással, a mérsékeltebb zajterheléssel, de nagymértékben javítják a motorok teljesítményét és működésének gazdaságosságát.

Az Izawit kipufogók utángyártása mellett gyári kipufogókat is gyárt

Az Izawit autógyárak megkeresésére, azok dokumentációja alapján is gyárt kipufogórendszereket. Ebben a tevékenységében szorosan együttműködik az autógyárakkal. A saját fejlesztéseinél a cégnél alkalmazott, magasan képzett szakemberek tudásának felhasználása mellett szoros együttműködést épített ki a varsói Motorizációs Ipari Kutatóintézettel. Az együttműködés lényege, hogy a kutatóközpont támaszkodik az Izawit gyakorlati és gyártási tapasztalataira, míg a vállalat gyorsan átviszi és a gyártásban alkalmazza a legújabb kutatási eredményeket.

 

Legnépszerűbb Izawit alkatrészek webáruházunkban:

  • Hátsó dob
  • Katalizátor
  • Kipufogó cső
  • Középső dob

 

Keresse meg autójához megfelelő Izawit kipufogó alkatrészeket: