AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Intermotor

Intermotor jeladók, érzékelők, elektromos alkatrészek

 

A cég már több mint 40 éve elismerten az egyik vezető márka az európai utángyártott, hagyományos gyújtás, kapcsoló, szenzor és motorvezérlés alkatrészek gyártásában.

Az Intermotor széles termékválasztéka motorvezérlő vonalon!

Az Európában piacvezető Intermotor egy páratlan hírnevet alakított ki, olyan minőség gyártásával, amit már nem lehet tovább fokozni, hiszen 1996-ban a Standard Motor Products Europe részévé váltak. A kimagasló minőség titka a legszigorúbb és folyamatos minőségellenőrzés, ezzel fenntartva a vásárlók bizalmát a márka iránt. A forgalmazók és a független szervizek számára egyaránt ismert az Intermotor termékcsalád. Azonban a vállalat ennek ellenére nem pihen a babérjain, csapatuk a nottinghami székhelyükben folyamatosan új módszerek után kutat, amikkel tovább fejleszthetik termékeiket, az ügyfelek javaslatait is figyelembe véve. 

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő Intermotor jeladókat, érzékelőket:

Irány a bolt

 

 

Intermotor jeladók, érzékelők termékcsaládja

 

Intermotor alkatrészek:

Gyújtótekercs - Főtengely és a vezérműtengely pozíció érzékelők - Air Mass méter - Lambda-szonda - EGR szelepek - ABS érzékelők - Throttle Pozíció-érzékelés - Hűtőfolyadék hőmérséklet-érzékelők - Knock érzékelők - Olajnyomás kapcsolók - Hűtőventillátor kapcsolók - Féklámpa kapcsolók - Olaj Nyomástávadók - Idle Control Components - Levegő hőmérséklet érzékelők - Elektronikus gyújtás modul - Kapcsolat készletek és kondenzátorok - Forgalmazó sapkák és rotor karok - Gyújtókábel