AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

INA

Ina alkatrészek, Ina vezérműszíj és vízpumpa készlet

 

 

Innováció, műszaki szakértelem és a legmagasabb termék- és gyártásminőség – ezek teszik a Schaeffler cégcsoportot nem csak az alkatrész-tömeggyártók vezetői közé, hanem az utángyártott alkatrészek és javítókészletek úttörő ellátójává is. Ina márkanév alatt kínál a Schaeffler rendszereken átívelő szakértelmet kínál az utángyártott autóalkatrészek területén. Termékportfóliójukban ugyanúgy megtalálhatók vezérművek (szíjas és vezérműláncos egyaránt), szelepvezérlések, motoralkatrészek, ezek hűtésére szolgáló alkatrészek, önállóan és készletben is megvásárolható utángyártott alkatrészek.
 

Ina vezérlés

 

Az Ina a vezérlés alkatrészek ágazatvezető gyártója. A márkanév alatt forgalmaznak szíjas és láncos vezérléseket, akárcsak javítókészleteket egyben. Portfóliójukat folyamatosan a piaci igényekhez alakítják. Ina vezérlés készletek: „egyszerűen teljes, teljesen egyszerű”. A diverzitás csak egy a fő erényeik közül, amellyel kitűnnek a versenytársak közül. Ha biztosra akar menni, az Ina márkájú csapágyakat és vezérműszíjakat használva garantáltan gyári beszállítói minőségű terméket tesz/tetet autójába. Ha csak a számokat nézzük: több, mint 750 különböző Ina vezérműszíj készlet létezik, melyekkel több, mint 3400 autótípust szolgál ki a cég. Mivel készleteikben az összes szükséges alkatrészt megtalálja, ha a motorvezérlés vagy a segédberendezések hajtásának összes komponensét egyidejűleg kell kicserélnie, ezt könnyedén megoldhatja, s nem kell különböző márkájú alkatrészek összeválogatásával bajlódnia. Ezzel időt takaríthat meg – ami, mint tudjuk, pénz – és maximálisan biztonságossá teszi az autózás élményét.
 
 
Népszerű Ina alkatrészek webáruházunkban:
  • Ina vezérműszíj és vízpumpa készlet
  • Ina vezérműszíj készlet
  • Ina hosszbordás szíj feszítőegység
  • Ina hidrotőke
  • Ina vízszivattyú
  • Ina hosszbordás szíj készlet

Keresse meg az autójához megfelelő Ina alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Ina vezérműszíj, Ina vezérlés szett webáruház

 

Ina vezérműszíj készlet, vezérműszíj és vízpumpa készlet

 

A motorok modernizálásával a vezérműszíjakkal szemben is egyre nagyobbak az elvárások: megnövekedett terhelés, erősebb vibráció működés közben. A motorkárosodás és az ebből adódó anyagi károk hatékony elkerüléséhez ajánlott a gyártói előírásokban megadott időközönként, futásteljesítményenként kicseréltetni a teljes vezérlést. Hogy ezt egyszerűbbé és hatékonyabbá tegyék az autótulajok számára, az Ina megalkotta vezérműszíj készleteit. A vezérműszíj és a feszítő mellett az Ina vezérműszíj készletek tartalmazzák a terelő- és feszítőgörgőket, csavarokat és tömítéseket, szimeringeket – egy szóval mindent, ami a javításhoz kell. Természetesen mindezen alkatrészt az Inától már jól megszokott gyári minőségben kínálják.

 

Mivel a vezérlés részét képezi a vízszivattyú is, mely szintén elhasználódik egy idő után, ezért a 750 készletből több mint 230 Ina vezérműszíj készlet tartalmaz vízpumpát is. Azokhoz a motorokhoz, melyeknél a termosztátot közvetlenül a vízszivattyú házba szerelik és egy esetleges következő szerelésnél szükség lenne a vezérműszíj újbóli eltávolítására, külön speciális készleteket kínál az Ina, melyeknek a termosztát is részét képezi. Kínálatuk a legtöbb európai és ázsiai autómárka modelljeit lefedi.


Ina szíjhajtás alkatrész kereső

 

Ina hűtési rendszer

 

Az Ina folyamatos fejlesztéseket folytat az üzemanyag fogyasztás és a szén-dioxid kibocsátás további mérséklése érdekében. Az Ina hűtési rendszereinek tervezésénél a hőáramlás intelligens kontrollálását tekinti legfőbb céljának. Az Ina által gyártott legújabb generációs hőszabályozó modul szenzor-szabályozta forgólapátokat alkalmaz, hogy precízen tudja szabályozni a hőegyensúlyt az erőátviteli rendszerben. A technológiának köszönhetően nagyon gyorsan elérhető az optimális hőmérséklet legalább három további körben, mint például a sebváltó, motorolaj és turbófeltöltő. Már az indítástól a modul teljesen a szükségleteknek megfelelően szabályozza a motor hőmérsékletét. Ennek eredményeképp lényegesen rövidül a motor bemelegedési ideje, ill. akár 4%-kal csökken a szén-dioxid kibocsátás. A hőszabályozó modul kizárólag a teljes javítókészlet részeként vásárolható csak meg, melynek része a vízpumpa és minden egyéb, cseréhez szükséges kiegészítő alkatrész is. Ezen termékeket a VW csoport modelljeinek gyártja, világszerte több mint 1,5 millió autóban alkalmazzák.

 

Az Ina hűtőrendszerek a következő alkatrészeket tartalmazzák: hőszabályozó modul vízszivattyúval, elektromos vízpumpa, vákuumos működtetésű vízszivattyúk, mechanikus vízpumpák. A készleteken túl az Ina az utángyártott alkatrész piac számára gyárt még mechanikus és elektromos vízszivattyúkat.