AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Impergom

Impergom fém-gumi alkatrészek

 

Impergom a neve annak a nagy hagyományokkal rendelkező olasz vállalatnak, amely főleg egyszerre gumiból és fémből felépülő motor és autóalkatrészek gyártására specializálódott.

Elődje 1938-ban született meg

Az Impergom elődjét bizonyos Luigi Solla alapította Original Imperium név alatt még 1938-ban. Az ötvenes évektől már az olasz autókon kívül valamennyi európai, sőt számos tengeren túli márkához is gyártottak fém-gumi alkatrészeket. A szilentek, gumibakok, gumiházak és harangok, de a gumi pedálok, csövek és idomok egészen hatalmas választékával voltak, és vannak is jelen most is a piacon. Az Original Imperium helyét 1976-ban vette át az Impergom. 1986-ban a cég Torinóból Rivoliba költözött és alig néhány évvel később termékei 85 százalékát már külföldön értékesítette.

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő Impergom alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Impergom fém-gumi alkatrészek webáruháza

 

Folyamatos növekedésben és költözésben van

Az Impergom 16 év után Rivoliból Orbassanoba költözött, ahol minden eddiginél nagyobb területen és korszerűbb épületekben folytathatta a tevékenységét. A gyártási kapacitásuk mellett vezetői a raktáraikra a legbüszkébbek. A legkorszerűbb logisztikai módszerekkel, komputeres vezérléssel megoldották, hogy a legkisebb rendelt mennyiségeket is pontosan és nagyon gyorsan tudják eljuttatni a vevőikhez, akik mára az egész európai kontinensről verbuválódnak. Megelégedettségüket nem árnyékolja be, hogy az egész logisztikai tevékenységet egy külső cégnek szervezték ki.