AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Így parkolj a ferihegyi repülőtéren a nyári csúcsidőben

Hamarosan itt a nyári csúcsidőszak, mindenki indul nyaralni, a repülőjegyek pedig egyre olcsóbbak. Egyre többen indulnak így felfedezni a világot. A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre azonban ki is kell jutni, ahol kell találni egy parkolóhelyet. Hogyan úszhatod meg ezt a legkevesebb stresszel? Adunk néhány tippet!

Ezek a legfontosabb újítások Ferihegyen

 

Lefoglaltad már az idei repülőjegyedet? Mindenről gondoskodtál, az útleveled is rendben? Arra is gondoltál, hogy jutsz majd ki a reptérre? Ha nem szeretnél ismerőst megkérni, de a taxit sem látod értelmezhető megoldásnak, akkor marad a reptéri parkolás. Úgy tűnik, Budapest is kezd megoldást találni a sok autóra, amelyek ilyenkor Ferihegyre érkeznek. Ha a ferihegyi repülőtéren szeretnél autóddal parkolni, akkor a lehető leggyorsabban foglald le parkolóhelyedet, a Bud.hu felületén. A neten biztosítani tudod a helyedet a legzsúfoltabb időszakban is. A rendszámodat a rendszer felismeri a sorompónál, így könnyedén biztosított a ki-és belépés is a parkoló területére. A rendszámod alapján az automata kidobja a jegyet, de nem árt, ha magaddal viszed kinyomtatva is.  A Budapest Airport viszonylag rugalmasan áll az utasaihoz, ezért többféle megoldást is kínál. A business a különleges igényűeknek tervezett parkoló: különböző extra szolgáltatások járnak hozzá. Többek között a helyszínen való külön biztosítás, ingyenes transzfer busszal, saját ügyfélszolgálat is a rendelkezésedre áll, ha ezt választod.

 

Budapest repülőtér 

 

Holiday? Parkolj úgy, mintha nyaralnál

 

Persze ehhez azért mélyen kell a pénztárcába nyúlni. Aki hosszabb ideig tartó nyaralásra indul, annak kifejezetten a Holiday Parkolót ajánljuk, esetleg a reptér bejáratától mintegy tíz percre található Holiday Lite Parkolót javasoljuk. Ha valaki családtagjára, ismerősére várakozik, annak ajánljuk a Terminál Parkolót, innen körülbelül öt perc sétával közelíthető meg a bejárat. Itt található a parkoló ügyfélszolgálati irodája is, valamint mozgáskorlátozott parkolóhelyek, ezen kívül pedig az elektromos töltők, amik hamar feltöltik a járművedet.  A reptér egyébként bővült: most júniustól közel 700 hellyel több található a Holiday Lite parkolóban, ami a megnövekedett utasszámot és az ezzel járó parkolási igényeket hivatott kiszolgálni. Ezt több változással is jár, így érdemes figyelni a reptér honlapját, a parkolóban lévő utasításokat, információkat. Akik rutinosan mozognak a reptéri parkolókban, azoknak is érdemes fokozottan figyelni, mert több helyen változott meg a közlekedési szabályzat is a területen, új táblákkal és jelzésekkel együtt.