AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hepu

Hepu márkanév alatt a németországi Kalletal-Hohenhausenben kiváló „német” minőségű vízpumpákat gyártanak az autókhoz. A Hepu méltán büszke arra, hogy amerre autók járnak, autókat gyártanak vagy javítanak, ott mindenki ismeri és keresi a cég termékeit.

A Hepu mára az egész világon ismertté vált

A Hepu Németország vezető vízszivattyú gyártója a személygépkocsik részére. Nem egyszerűen, a már szinte megszokottnak mondható precíz munka, az úgy nevezett „német” minőség emelte őket a szakma élvonalába, de a vállalat innovativitása, saját fejlesztési eredményei és gyártási tapasztalatai is. A német piac meghódítása után gyártmányaik mára minden magára valamit is adó autószerelő műhelyben ott vannak és természetesen az autógyárakban is. Ehhez az kellett, hogy a magas színvonalú gyártástechnikát ötvözzék a világszínvonalú marketinggel, ügyfélkiszolgálással és tanácsadással.

Keresse meg autójához megfelelő vízpumpát:

A Hepu a korrózió védelem élvonalában

A Hepu a vízpumpák és azok részegységei mellett kiváló minőségű korrózióvédő adalékokat és hűtőfolyadékokat is gyárt az autóiparnak. Ezen kívül speciális adalékokkal feljavított kenőanyagokat is motorokhoz, hidraulikákhoz és a különféle sebességváltók számára. A Maxxus márkanév alatt fékolajat és a szervokormányokhoz szükséges kenőanyagokat kínálnak. Az INA, FAG, SKF, LITENS és NTN márkák lánc- és szíjfeszítő tárcsákkal is bővítik a cég termelési palettáját. A rövid határidők és a pontos szállítás mellett növeli a cég népszerűségét, hogy valamennyi termékét korszerű ipd csomagolásban juttatja el a megrendelőkhöz, ami védi az alkatrészeket a szállítás és a raktározás alatt.