AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hengst

Hengst szűrők, Hengst olajszűrő, levegőszűrő, üzemanyagszűrő széles kínálata

 

A Hengst szűrőkre kivétel nélkül méretpontos illeszkedés jellemző, élettartamuk jelentősen hosszabb az átlagnál, és szűrési teljesítményük is felülmúlja társaikét.

A márka egyik jellemzője, hogy a fejlesztéstől az előállításon át az eladásig mindent egy kézben tart. Olajszűrő, mely a Hengst minőségnek köszönhetően, és a rendszeres karbantartás, illetve csere által biztosítja Önt arról, hogy autójának olajkeringésébe mindig kizárólag tiszta motorolaj jusson. Itt kell említést tennünk arról a nagyszerű fejlesztési vívmányról melyet a Hengst szabadalmaztatott.

 

Hengst alkatrészek webáruházunkból:

  • Levegőszűrő
  • Olajszűrő
  • Üzemanyagszűrő
  • Pollenszűrő
  • Hidraulika szűrő
  • Üzemanyagszűrő ház
  • Hűtőközeg szűrő
  • Légszárító patron
  • Kézi üzemanyagszivattyú
  • Légtelenítés

Válogasson az autójához megfelelő Hengst szűrők között:
Irány a bolt

 

Hengst szűrők, olajszűrők, levegőszűrők webáruháza

 

Az úgynevezett centrifuga-technológia használata abban segít, hogy a modern motorokban maximális legyen az áteresztés, mégsem igényli a sűrű karbantartást. Ha az üzemanyagszűrő cserét mindig optimális időben elvégezzük, ez a szűrő biztosítja Önt az optimális üzemanyag tisztításról, s ez a garancia a megfelelő működési biztonsághoz. Légszűrőinek az első osztályú szűrőanyag miatt magas az áteresztő-képességük, és erős stabilizáló hajlataik illetve barázdatöréseik vannak. Belső légszűrőik hozzásegítik Önt az autójából való világos kilátáshoz – tiszta szélvédő –, ezáltal a biztonságosabb utazáshoz. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy az utastérbe jutó káros anyag koncentrációt drasztikusan lecsökkenti. Egyéb Hengst termékek: olajleválasztó, vízszűrő, centrifuga párátlanító, karbamid szűrő.

 

Az optimális illeszkedési geometria miatt a szűrők élettartama sokkal hosszabb az átlagnál, és szűrési teljesítményük is felülmúlja társaikét

 

Ahhoz, hogy a maximális, 100%-os szigetelést elérjék, csak tökéletes minőségű ragasztási illesztésekkel engedik ki termékeiket a piacra. A Hengst-nél minden termék több különböző mérésen és vizsgálaton megy keresztül gondos ellenőrzés mellett, hogy a vásárlóknak mindig a megbízhatóságot és minőséget jelentse a márkanév. A vállalatot egyébként Münsterben alapították 1958-ban, s napjainkra a világ egyik vezető szűrő és szűrőrendszer gyártójává vált. A vállalat úgy vélte, hogy érdemes tartani a családi vállalkozások által biztosított klasszikus előnyöket. Ezek nem mások, mint az elbírálási idő rövidsége, folyamatosság és jártasság a cégpolitikában, s végül, de nem utolsó sorban a rugalmas és persze gyors válaszreakció a piaci igények folyamatos változására. A Hengst számára nagyon fontos, hogy a vevőikkel való viszonyt hosszú ideig, maximális bizalom mellett tudják fenntartani.

 

Hengst olajszűrő

 

Minőségi szűrőit a magas minőségi szabvány mellett a mindig modern gyártási technika biztosítja

 

Ez által mindig tökéletes minőségű és jól működő szűrőket dob piacra a cég. Mindemellett ne hagyjuk figyelmen kívül azt a tényt sem, hogy a Hengst rendelkezik az összes jelentős minőségi- és környezetvédelmi bizonyítvánnyal (úgy, mint a TS 16949 – ISO 9001, ISO 14001). A világ egész területén vannak olyan járműgyártók, melyek a vállalat fejlesztési partnereivel, illetve szériaszállítóival állnak kapcsolatban, így nem csoda, hogy több, mint 150 mérnök dolgozik a vállalat céljainak eléréséért a kutatási- és fejlesztési területeken. A folyamatosan megújuló motorok sajátosságaival való tökéletes összhangot a nagy termékválaszték teszi lehetővé, s ez az erőssége az elsődleges beszállítói tevékenységnek. Ez azért fontos, mert az elsődleges beszállítótól származó szűrők optimális motorteljesítmény mellett hosszú élettartamot biztosítanak a járművek motorjának. Mindemellett az utángyártott program teljes szerkezeti egyezőséggel veszi át az elsődleges beszállítónak kifejlesztett szűrőket. A márka nagy előnye, hogy minden, az összes elterjedt jármű márkához és motortípushoz biztosít csavart, szűrőt és/vagy szűrőbetétet. A vállalat termékpalettája viszonteladóinak mindig segít, hogy a folyamatosan változó piaci igényekhez alkalmazkodni tudjon.

 

A Hengst kínálatának termékcsomagolása félreismerhetetlen, az alábbi paraméterek biztosítják Önt arról, hogy mindig azt kapja, melyet elvár a gyártótól:

- A csomagolások külseje felhasználóbarát, egyértelmű feliratokkal van ellátva és nem utolsósorban áttekinthető.

- A fentebb felsoroltak 6 nyelven jelennek meg (német, angol, spanyol, francia, orosz, arab).

- A világon bárhol keresve megtalálja a keresett terméket az egységesített design által.

 

Segítségül egy kép, melyből könnyen láthatja, hogy ezek a paraméterek tényleg a vásárlás megbízhatóságát szolgálják:

 

Hengst termék csomagolása


A vállalatnak rendkívül fontos, hogy világszerte mindenhol ott legyenek a szűrői, ezért a világ egész területén megtalálhatók telephelyei és logisztikai központjai. A termékutánpótlás gyorsaságát, megbízhatóságát biztosítja, hogy egy kézben van a teljes szállítás lebonyolítása, emellett éjjel-nappal történik az áru fuvarozása rugalmasan és rövid határidővel. A Hengst a szűrők piacán elismert ügyfél-szerviz centert alakított ki, és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a világ egészén folyamatos, személyes kapcsolatot tartson fent ügyfeleivel. A Hengst a hirdetésekre is figyel professzionális reklámkampányaival. 

 

 

Hengst szűrő termékcsalád