AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hc Parts

Hc Parts alkatrészek, önindítók, generátorok, vízhűtők

 

A Holger Christiansen csoport Dánia egyik legnagyobb alkatrész gyártó és forgalmazó vállalata. Indítómotorok, alternátorok, klíma kompresszorok és elektromos alkatrészek és tartozékaik gyártásával foglalkoznak, az utángyártott autóalkatrészek piacán. 

 

A Hc Parts immár 50 éve néz szembe sikeresen a piaci változásokkal és fejlesztésekkel, mindvégig az ügyfélközpontúságra koncentrálva, melynek az igazi hajtóereje a vállalat mögött álló alkalmazottak. A Hc Parts alkatrészeit nem csupán a kiváló minőség jellemzi, hanem a példaértékű szervíz is. 

 

Hc Parts önindítók, generátorok, vízhűtők webáruháza

 

A Holger Cristiansen csoportot 1963-ban alapították. Cégalapításuk óta az üzleti tevékenységük alapjait nagymértékben bővítették, és folyamatosan igyekeztek megfelelni az aktuális piaci trendeknek, amely lehetővé tette a vállalat számára, hogy regionális értékesítőből, nemzetközi beszállítóvá bővüljön az autóalkatrészek piacán. Jelenleg Angliában, Németországban, Hollandiában, Svédországban, Franciaországban, Olaszországban és az Egyesült Államokban vannak jelen, mint értékesítők és gyártói létesítményük van Németországban, Szlovákiában és Ukrajnában. Dániában a Hc Parts több, mint 27 000 négyzetméter termelési és raktározási területtel rendelkezik, a leányvállatainál további 25 000 négyzetméteren folyik a gyártás, illetve raktározás. A vállalat hozzávetőlegesen 670 embert foglalkoztat.

A Hc Parts 2008 óta a BOSCH csoport márkája. 

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő Hc Parts alkatrészeket:

Irány a bolt