AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Használt autó átvizsgálása

Használt autó átvizsgálása elég kézenfekvő gyakorlatnak látszik és nyilván nem arról kellene szóljon, hogy jó alaposan megnézzük elölről és hátulról, de valamivel lényegesen többről és szakember szemével.

A használt autó átvizsgálása rutin kellene legyen

A használt autó átvizsgálása talán rutinnak tűnik és mindenki megesküszik, hogy nem venne enélkül a saját anyjától sem autót, mégis nagyon gyakori, hogy ilyen-olyan okból elmarad a szakértői mustra, az autót hirtelen felindulásból egyszerű érzékszervi vizsgálatot követően (vagyis megláttuk és megszerettük) megvesszük és hazahajtunk vele. A leggyakoribb ok persze – az örökös időhiányon kívül -, a vizsgálat költsége, ami pedig tényleg egyáltalán bagatell ahhoz képest, amit egy rossz vételen veszíteni lehet. Akár néhány ezer forintért is megejtik bármely szervizben.

Az átvizsgálás akkor is megéri, ha minden rendben van

A néhány ezer forintos átvizsgálás akkor is megéri, ha csak azt tudjuk meg, hogy lényegében minden rendben van, vagyis csak ezt és ezt kellene kicserélni, felújítani, beállítani és megjavítani. Ez ugyanis fontos információ lehet arra nézve, hogy mivel kell először foglalkozni az újonnan vásárolt autónknál. Na és persze abban is eligazít, hogy mindez mennyibe fog kerülni. Néha még arra is jó, hogy a kereskedőt rávegyük, tisztázza a dolgot a tulajdonossal és talán ő végeztesse el a kisebb-nagyobb javítást, mondjuk cserélje ki az ablaktörlő gumiját, vagy a kiégett helyzetjelzőt, mert mégse így kellene eladni egy autó, még ha használt is.

 

Hozza el szervizünkbe a használt autót vétel előtt és feltárjuk a rejtett hibákat: 

Gyors szerviz egyszerűen!

További kapcsolódó cikkeink használtautó vásárlással és más autós hírekkel kapcsolatosan itt olvasható >>