AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hans Pries

Hans Pries alkatrészek, Hans Pries ablakemelő, kiegyenlítő tartály, motortartó gumibak

 

 

A Hans Pries német vállalatot még 1954-ben alapította egy fiatal házaspár, Lieselotte és Pries Hans. A cég gyári és gyári minőséggel megegyező utángyártott alkatrészeket is forgalmaz legalább 50 autómárka számára: csak, hogy néhányat említsünk a Volkswagen konszern mindhárom márkájának, a GM csoportnak, a Fordnak, Mercedes-Benznek és BMW-nek is – a teljesség igénye nélkül. Már több, mint 10 éve a Peugeot, Renault és Citroen triónak is gyári beszállítója.

 

Legnépszerűbb Hans Pries alkatrészek webáruházunkban:

  • Hans Pries ablakemelő szerkezet
  • Hans Pries kiegyenlítő tartály
  • Hans Pries motortartó gumibak
  • Hans Pries index kapcsoló
  • Hans Pries lengőkar
  • Hans Pries alapjárat szabályzó szelep

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő Hans Pries alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Hans Pries alkatrészek webáruháza

 

Hans Pries alkatrészek története

 

A német Pries házaspár kezdeti tőkéje nem volt több, mint egy használt Volkswagen bogárhátú, de ötleteik és energiájuk volt bőven. A kezdetben független, aprócska családi vállalkozás 2002-re az autóalkatrészek piacán az egyik vezető export nagykereskedővé nőtte ki magát. A Hans Pries raktárbázisa több mint 10 000 m2-es, innen biztosítja a gyors, pontos kiszolgálást. Ezen a területen napjainkban körülbelül 12 000 különböző termék tárolását oldják meg, hogy az egyre nagyobb és változó keresletre folyamatosan bővülő árukészlettel tudjanak reagálni. 

 

A Hans Pries a középkategória tetején lévő minőséget nyújt, melynek kínálatában a következőket találhatja: műszerfal kapcsolók, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő, hőérzékelők, üzemanyagszűrő, automata váltószűrő, elektromos ventilátorok, futóműalkatrész, tisztító szivattyúk, elektronika, hőkioldó biztosítékok, ablakemelő szerkezetek, kerékcsapágy. Webáruházunk kínálatából a Hans Pries ablakemelő, a Hans Pries kiegyenlítő tartály, valamint a Hans Pries motortartó gumibak a vásárlók kedvencei. Az összes alkatrészük rendelkezik DIN ISO 9001:2000 tanúsítvánnyal.