AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hankook

Hankook  gumik

 

A Hankook gyárat 1941-ben alapították Koreában, azóta is az egyik leggyorsabban fejlődő gumiabroncsgyártó cégeként tartják számon. Személyautó, kisteherautó, 4x4/SUV, teherautó és autóbusz abroncsot egyaránt gyárt. Az ügyfelei igényét szem előtt tartva folyamatos fejlesztéseket végez a magas színvonal és a jó minőségű termékek elérése érdekében.

A Hankook több mint 185 országban jelen van termékeivel, napjainkban a hetedik legnagyobb gumigyártó vállalataként tartják számon. Hazánkban 2007-ben indította be a gyártást a Dunaújvárosi gyárban. Ez a vállalatcsoport első európai üzeme. Téli gumi, négyévszakos gumi és nyári gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautók, kisteherautók és 4x4/SUV autók számára.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Hankook gumikat:

Irány a bolt

 

Hankook gumikereső

 

A hetedik legnagyobb gumiabroncs gyártó a világon

 

A vállalat 1968-ban vette fel a Hankook Tire nevet. A cég üzleti filozófiája, hogy folyamatos innovációval szeretne piacvezetővé válni a gumiabroncs gyártók sorában. Fenntartani és tovább növelni az abroncsok kimagasló minőségét, valamint szervizhálózata és partnerei révén minél több felhasználóhoz eljuttatni termékeit. Büszkén hirdetik, hogy bármi történjék is, az árbevétel kereken öt százalékát mindenképpen visszaforgatják a kutatásba, fejlesztésbe. A márka arculata a fiatal, sportos vezetési élményre vágyó korosztályt célozza meg. Reklámjai lendületesek, dinamikus életérzést sugároznak. Ugyanakkor a cég gyárt hétköznapi használtra ideális, komfortos abroncsokat is, ezeket számos gyártó adja első szerelésű abroncsként autóival.

 

Versenyautó Hankook abronccsal Gumiabroncs bemutató Hostess lány az autó mellett Téligumi Forma 1 gumicsere Sport gumiabroncs