Kovács Autó

Gumihotel, gumi tárolás Szegeden, kedvező áron

Hívjon minket!
Szervizünk telefonszáma: +36 62 554 000

Árajánlati, időpont kéréséhez KATTINTSON IDE!

E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Szeged, Kossuth Lajos sugárút 85.

Szerviz nyitvatartás:
Hétfő: 8 - 17-ig
Kedd: 8 - 17-ig
Szerda: 8 - 17-ig
Csütörtök: 8 - 17-ig
Péntek: 8 - 16-ig

 

Gumihotel Szegeden kedvező áron szerviz és gumicsere szolgáltatás mellett új gumikat is vásárolhat a helyszínen. Téli, illetve nyári gumik szakszerű tárolása külön raktárban, gumiápolóval kezelve.

Télen a nyári, nyáron a téli gumik pihennek a gumihotel védelmében

Teljesen világos, hogy mi a gumihotel célja. Ne kelljen az autót összepiszkítva szállítani a gumikat, amikor esedékessé válik a csere. Márpedig az évente kétszer esedékessé válik. Tavasszal le kell venni a télit, ősszel meg a nyárit. Ezt ma már a gépkocsiját rendszeresen használó autósnak nem kell magyarázni. És az éppen használaton kívüli gumi szett – célszerűen felnire szerelve – ilyenkor egy a gumiszervizhez csatlakozó, erre a célra kialakított és berendezett raktárban pihen. A felnire szerelt gumik tárolása annyival célszerűbb, hogy a felfújt köpeny jobban tartja az alakját. A korszerű gépekkel végzett gondos gumicsere során ugyan nem sérülnek az abroncsok, de kisebb elváltozás, nyúlás, deformálódás előfordulhat. Egyszerűbb és kevesebb ólmot kíván a centírozás, biztosan nem keletkezik nyolcas, egyenletes marad a kopás.

Gumi tárolás körülményei

A gumihotelbe csak tisztára mosott, gumiápolóval gondosan kezelt abroncsok kerülnek. A tárolás az extrém hőmérsékleti ingadozástól is védő zárt helyen történik. Ugyanakkor itt a levegőnek mozognia is kell valamelyest, és nem lehet nagyon párás sem, mert az is árt a guminak. A sötét viszont kifejezetten használ neki. És az is fontos, hogy ne legyen hőség a helyiségben. A gumihotelben nem állnak az abroncsok, mint azt sokszor látjuk a gumisnál és a kereskedésekben – ott rövidebb ideig tartózkodik egy köpeny, ez még belefér – de a raktárban, fél évig és mozdulatlanul már nem volna célszerű állítani a gumit, még a keréktárcsára szereltet sem. A szakszerű kezelés és raktározás ugyanakkor (akár jelentősen) megnöveli a gumihotelben tartott abroncsok élettartamát.

Gumihotel, gumitárolás feltételek és árak

Bármennyire is felkészült egy szerviz, a gumihotel kapacitása véges. A legfontosabb tehát hogy legyen hely. Az új ügyfelek a szerviz@kovacsauto.hu email-címen, vagy 06-20/557-0325 telefonszámon érdeklődhetnek a lehetőségekről. Fontos körülmény, hogy a gumihotel jól védett, kamerákkal, riasztóval is. Ennek ellenére tűz- és lopáskár ellen biztosítva is van, vagyis az ügyfelet semmilyen módon nem érheti kár. A szolgáltatások minősége a Kovács Autónál közismerten magas. Nincs szükség prémium tárolásra, a legigényesebb vevő sem fog csalódni. Akciós tárolást sem kínálunk külön, az árat tekintve az egész szolgáltatás lényegében akciós.