AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

GSP

GSP alkatrészek, GSP kerékcsapágy, féltengely, féltengely csukló

 

A GSP minőségi utángyártott alkatrészeket gyárt, és forgalmaz európai, ázsiai és amerikai autómárkákhoz. 

 

Termékpalettájuk

 

Immár több, mint 30 éve gyárt a GSP csuklókat és tengelyeket az utángyártott alkatrészpiac számára világszerte. Több, mint 2200 alkalmazottjuk van, akik mintegy 10 millió csuklót és 3,6 millió tengelyt gyártanak évente. Termékpalettájukat több, mint 2500 különböző csuklószerkezet és 1500 féle tengelyszerkezet alkotja. Mindezeken túl még kerékagyak széles választékát (3,2 millió), 6 millió, fém alkatrészekhez való gumielemet és megközelítőleg 25 millió kormányzás és felfüggesztés alkatrészt bocsátanak a vásárlók rendelkezésére.

 

Legnépszerűbb GSP alkatrészek webáruházunkban:

  • GSP kerékcsapágy
  • GSP féltengely csukló
  • GSP féltengely
  • GSP féktárcsa
  • GSP féltengely gumiharang készlet

 

Keresse meg az autójához megfelelő GSP alkatrészeket:

Irány a bolt

 


GSP márkaismertetőGSP alkatrészek a világ minden pontján

 

Világszerte több, mint 120 országban kaphatók GSP alkatrészek, Európában pedig nem csak importőröknek és nagykereskedőknek forgalmaznak, de más ipari cégeknek is. Termékeik kiváló minőségének a hosszútávú fejlesztés, valamint a TS 16949 és egyéb minőségi szabvány előírásainak való megfelelés a titka. A GSP kizárólag Kínában létesített gyáraikban gyártja termékeit, továbbá saját leányvállalataikon keresztül forgalmazza őket Ázsiában, Amerikában és Európában. 

 

GSP kormányzás és felfüggesztés elemek

 

Kormányzás és felfüggesztés alkatrészkínálatukban jelenleg mintegy 7500 különböző alkatrész kapható. Az általuk gyártott főbb termékcsoportok: kormánykar, segédirányító kar, gömbcsukló, stabilizátor csukló, axiális rúd, kormányösszekötőrúd-végek, GSP kerékcsapágyak, féltengelyek. Az alkatrészek gyártásakor kizárólag minőségi alapanyagokat, a legmodernebb gyártási technológiát alkalmazzák. Szigorú minőségellenőrzést alkalmaznak, minden termékek megfelel a gyári, OEM előírásoknak, és IATF 16949 minősítéssel is rendelkeznek.

 

Minden gömbcsukló készletük tartalmazza a csuklót, a tartót, a kenőzsírt és a rögzítőelemeket. A már most is nagynak számító kerékagy kínálatukat folyamatosan bővítik. Az összes felfüggesztés és kormányzás alkatrészüket folyamatos minőségellenőrzés alatt tartják, és a már említett TS 16949, valamint az ISO14001, NAMI és OHSAS minősítéseknek megfelelően gyártják.