AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gorilla Glue

Gorilla Glue ragasztók

 

Gorilla Glue márkanév alatt ipari minőségű háztartási ragasztókat forgalmazunk, többek között fém, műanyag, üveg és PVC ragasztásához. Egy vérbeli autósnak nem kell magyarázni, mekkora kincs az, ha kéznél van a használható, megbízható ragasztó. A Gorilla Glue ilyen.

 

Prémium márka és világmárka egyszerre

Gorilla Glue ragasztó termékcsaládÚgy tartja a városi legenda, hogy volt szaki, aki egy komplett Trabant motorblokkot összeügyeskedett az egykor szinte minden háztartásban otthonos Epokittből. A kétkomponensű, epoxigyanta alapú ragasztók kora nem járt le ugyan, de ma már a pillanatragasztók viszik a prímet. Magyarországon a Henkel Loctite márkájú ipari és háztartási ragasztói a legismertebbek mára, és kevesen hallottak a Gorilla Glue-ról. Pedig ez a két dolog olyan, mint az Ariel meg a Persil. Az egyik a vezető amerikai multi, a másik az izmos német multi márkája. Senkit nem beszélnénk le a Loctite termékekről. Csak éppen jeleznénk, hogy a Gorilla Glue sem annyira ismeretlen, mint azt sokan gondolnák. A kedvelt rajzfilmben a ronda prérifarkas néha Acme Glue nevű ragasztóval próbálja elfogni az agyafúrt és szerencsés Gyalogkakukkot. Az pedig nem más, mint „csúcsszuper ragasztó”. A legtöbb amerikai fejében Gorilla Glue.

 

Válogasson Gorilla Glue ragasztó kínálatunkból:

Irány a bolt

 

 

Gorilla Glue ragasztófajták

 

A ragasztó lehetetlen helyzetekben is megmentője lehet a leleményes autósnak

A városi és falusi kultúrákban a székelyeknél, a Békés megyei „madzagfalván”, az északi hegyvidéken számos, olykor humoros vagy éppen önironikus történet van arról, hogy ki hogyan, milyen lehetetlen eszközzel és módszerrel tud szinte bármit megjavítani. Újabban ezek közé az eszközök közé bekerült a ragasztó. Elsősorban a széles ragasztószalag, a „kamionos ragasztó”. A külföldi eredetű riportokban, tévéműsorokban, csodabogarakat bemutató színes tudósításokban ebből az ezüstös felületű ragasztószalagból kosarat, függőágyat, kerti bútort, melltartót és ágyékkötőt is készítenek. A néző meg nem is tudja, hogy a Gorilla Glue egyik termékét használják ilyenkor. Nálunk ugyanis inkább a barnás drapp színű Scotch szalagok terjedtek el, olyannyira, hogy egyes nyelvekben a szkocs maga a ragasztószalag neve. Nálunk hagyománya van a szigszalaggal való buherálásnak, a kenderzsineggel, magyarul madzaggal való kötözésnek, a fából kiképzett ideiglenes rögzítők, ékek, szorítók használatának, olykor csak a nagykalapáccsal és valaki édesanyjának segítségével végzett ”precíziós javításnak”, de egyre inkább tért hódítanak a ragasztók.

 


Gorilla Extra erős ragasztó termékeink:

Epoxy 5 min kétkomponensű ragasztó 25ml
- kristálytisztára köt
- 1-5 perc idő a tökéletes illesztéshez
- oldószer és vegyszerálló - extrém időjárásálló
- fémekre (acél, alumínium, vas, ötvözetek, réz, bronz) üvegre, műanyagokra, kőre, kerámiára, stb.
- vízálló
- réskitöltő
- piacvezető ár a kategóriájában
 
Super Glue pillanatragasztók (normál és GÉL)
- nagyteljesítményű és rugalmas - beszáradásmentes (fém heggyel a kupakban)
- gumirészecskéket tartalmaz (rugalmasságot, törésállóságot biztosít, nem rideg a kötés)
– ezzel egyedülálló a pillanatragasztók között! - fára, fémekre, kőre, kerámiára, műanyagokra, stb.
 
Gorilla Glue Poliuretán alapú ragasztók
- PU alapú ragasztó, nedvesség hatására köt
- 100% vízálló, D4, vizes fához is köt - víz alatt is használható
- réskitöltő
- vízzáró, légzáró
- extra erős és rugalmas kötés
- extrém időjárásálló - gumira, üvegre, fára, kőre, kerámiára, stb.
 
Gorilla Wood faragasztók
- D3-as vízállóságú
- szupererős kötést biztosít
- kül és beltéren használható
- áttetszőre szárad - nem szúros szagú
- adagolóskupakos kiszerelés
- minden fafajtára alkalmas
 
Gorilla TAPE ragasztószalag
- színek: fekete, fehér, terepszínű, és színtiszta átlátszó változatban
- téphető (az átlátszó is)
- extrém időjárásálló, UV álló
- visszaszedhető, nem hagy ragasztófoltot
- háromszoros vastagság* - egyedülálló!
- dupla ragasztóréteg* - egyedülálló!
- megerősített hálós szerkezet
- extra vastagságú hátlap
 
 
O’Keeffe’s Working Hands kézkrém
kifejezetten munkától száraz, akár repedezett kezekre (és külön lábkrém)
- teljesen illatmentes
- extrém hidratáló hatás
- könnyű, nem zsíros összetétel
- hipoallergén
- garantált, látványos eredmény
- nincs párja a piacon, normál bőr esetén nem tud olyan keveset felhasználni, ami már ne lenne sok!!
 

*: normál, kereskedelemben kapható hasonló termékekhez képest


 

Érdemes néhány Gorilla Glue ragasztót a kocsiban tartani.

Igen érdemes, de nem sokat és nem mindent. Egy autóst a gazdag kinálatból a kiváló és sokoldalú Gorilla Glue ragasztószalagok mellett csak három valódi Gorilla Glue ragasztó érdekelhet. Az univerzális és némi száradási kíméletet nyújtó, tehát a kezdő vagy kevésbé biztos kezű mestereknek is esélyt kínáló Gorilla Glue. A super attack vagy super bond kategóriájába tartozó Gorilla Super Glue, vagyis az igazi „pillanatragasztó”, amelynek kell ugyan öt perc száradási idő, de csak 30-60 másodpercig kell szorítani. És a a mai epokitt, az Epoxy, amely már használatra kész, nem kell keverni, azonnal felhasználható. Ami a legfontosabb: fa, fém, kerámia, PVC és más műanyag ragasztására mind a három ajánlott termék alkalmas. Üveghez csak a Gorilla Glue-t és az Epoxyt tudjuk jó szívvel ajánlani. Meg azt javasolni, hogy ahogy elemet, úgy ragasztót se akarjon senki évekre előre bespájzolni. Ezek a kis, praktikus kiszerelésű termékek éppen azért ilyen formában kaphatók (nálunk a boltban és a webáruházunkban is), mert így spórolható meg a legtöbb pénz, így van kéznél éppen akkora mennyiség, amennyi még segít, ha szükség van rá, de nem sajnáljuk nagyon, ha olykor a kiszáradás, elhasználódás miatt mégis ki kell dobnunk. Tehát Gorilla Glue, és ragadni fog! Próbálja ki. Jó szívvel ajánljuk!