AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Glyco

Glyco csapágyak

Glyco márkanév alatt készülnek a világ legmegbízhatóbb csapágyai az autók motorjaihoz - állítja magáról a német technológiával dolgozó Federal-Mogul vállalatcsoport tagjaként tevékenykedő cég – és nem alaptalanul.

 

A Glyco mitől olyan megbízható?

 

A kérdés az, hogy vajon miért és főleg miképpen lehet egy gyártmány, jelen esetben a Glyco csapágya a világ legmegbízhatóbbja. A válasz nem olyan bonyolult. A cég csapágyait ugyanis évente 10 milliónál több autóba építik be. Ez egyrészről azt igazolja, hogy a gyártók valóban nagyon bíznak a Glyco termékeiben, de másrészről ennél is fontosabb eligazítással szolgál arra, miért tesznek így. Hát azért, mert egy terméknek, amit évente 10 millió különféle márkájú autóban tesztelnek, elég jónak kell lennie ahhoz, hogy a 10 millió alkalmazása során ki ne jöjjenek akár a legrejtettebb hibái is.

 

Glyco motor csapágyak webáruháza

 

 

A felhasználás a legjobb teszt

Arról nem is beszélve, hogy a Glyco csapágyak évi 10 millió autóba újonnan kerülnek beépítésre, vagyis egy időben a világ útjain egyszerre több 10 millió csapágy működik többször tízmillió autóban. Az ezek révén szerzett felhasználási tapasztalatok átültetése a gyártmányfejlesztésbe és a termékgyártásba óriási előnyt jelent a Glico számára a többi gyártóval folyó versenyben. Ebben nagy segítségére van az is, hogy egy tőkeerős cégcsoport tagjaként működik, és kellő pénzügyi háttérrel rendelkezik a további növekedéshez és a piaci versenyben talpon maradáshoz szükséges innovációhoz. 

 

Glyco alkatrészek webáruházunkban:

  • Hajtókar csapágy
  • Főtengely csapágy
  • Támcsapágy
  • Csapszegpersely
  • Vezérműtengely csapágy
  • Kétkarú, egykarú himba

 

Keresse meg az autójához megfelelő Glyco csapágyakat:

Irány a bolt