AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gázolajszűrő csere a diesel üzemű motorok védelme érdekében

Gázolajszűrő a dízel autók gázolaját szűri. Amennyiben megfelelő minőségű a gázolaj, elkerülhetjük a kellemetlenségeket, bár akkor is vannak kötelező cserék, hiszen sajnos egy alkatrész sem örök életű.

A sokféle szennyezés közül a vízre kiemelt figyelmet kell fordítani gázolajszűrő vásárlása során.

Gázolajszűrő alkatrészHihetetlen, hogy a technológia fejlődése ellenére a mai modern dízeladagoló-rendszerek legfőbb ellensége a szennyezés az olajban. Sajnos a magyarországi kúthálózatok megbízhatósága nem veszi fel a versenyt a nyugat európai hálózatok megbízhatóságával. Ezért fontos az, hogy milyen minőségű a gázolajszűrő és milyen minőségű a vízleválasztó rendszer amivel rendelkezik. A másik a mechanikai szennyeződések jelenléte a gázolajban, amit szűrnie kell a gázolajszűrőnek. Az adagolószivattyúk, a nagynyomású tápszivattyúk, a porlasztók illesztett, egymáson elmozduló alkatrészei, a vezérlőélek és a záróelemek – szelepek – alaktűrésének szigorodása a befecskendezési nyomások növekedésének következménye. A korábbinál szorosabb illesztések a gázolaj mechanikus szennyezettségével, ezen belül a kiszűrendő részecske szemcseméretével szemben támaszt újabb követelményeket.

 
KERESSE MEG AUTÓJÁHOZ MEGFELELŐ gázolajszűrőT ÉS RENDELJE MEG ORSZÁGOSAN KEDVEZŐ ÁRON!

Gázolaj szennyeződések. Mit is szűr a gázolajszűrő?

gazolaj szuroHa az illesztési hézag összemérhető a szemcsemérettel, akkor a szemcse a felületek közé bejutva, beékelődve csiszolóhatást tud kifejteni, koptatja az egymáson elmozduló felületeket. A nagy sebességgel áramló részecskék a kis záróelem (szelep) emelkedés megnyitotta résekben szintén erodálják a felületeket. A kopás és a felületi sérülések miatt a rendszer nyomástartása már nem lesz megfelelő, és ez praktikusan az adagolás működésképtelenségét jelenti. A gázolaj szennyezettségéből származó jótállási és szavatossági problémák, az alkatrészcserés javítás komoly anyagi terhei sürgetően hívják fel a figyelmet a gázolajszűrés aktuális kérdéseire.

 

Próbáljunk meg odafigyelni autónkra, az előírt szervizelésekre és a megfelelő alkatrészekre, kenőanyagokra és járművünk meghálálja a törődést.

 

Nézze meg kínálatunkat az alábbi webáruházban. Nálunk mindent megtalál ami autóval kapcsolatos olcsón szakszerűen. Válogasson hihetetlen árainkból akár gázolajszűrőt. Cégünk olcsó árakkal várja azokat, akik Mahle-Knecht, Mann, Hengst, stb. gyártmányú szűrők közül szeretne vásárolni.

 

 

Alkatrészek akár 45% kedvezménnyel - Kovács Autóalkatrész Webáruház - Irány a bolt!