AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fűthető ülésvédő – csipetnyi luxus bármely autóba

Kint hiába repkednek a mínuszok, egy apró kiegészítővel minden autó otthonossá varázsolható: ez nem más, mint a fűthető ülésvédő. Egyszerűen, a szivargyújtóról működik, néhány pillanat alatt bemelegszik a bekapcsolás után, és egy alapmodell alig kerül pár ezer forintba. A derékfájós férfiak és a felfázásra hajlamos nők különösen imádják majd ezt a csipetnyi luxust az autóban.

 

Komfortérzetet teremt

 

Egy dolgot leszögezhetünk, és ebben valószínűleg minden autós egyetért: télen a fagyos kocsiba beszállni kész rémálom. Először is ki kell nyitni valahogy az ajtót, amely nem egyszerű feladat, ha valaki az utcán parkol. Befagy a zár és az ajtókeret is, lehet kulcsot melegíteni öngyújtóval, meg trükközni egyéb praktikákkal. Ha ez megvan, és bejutunk, akkor is látszik a leheletünk, de indítás után máris szállhatunk ki, hogy lekaparjuk az ablakokat, vagy éppen kiássuk a kerekeket a hóból. Ilyen állapotban remek kis plusz lehet a lelkünknek egy fűthető ülésvédő, amely legalább a beszállás után teremt egy kis komfortérzetet.

 

Persze akinek ülésfűtéses a kocsija, annak nincs szüksége ilyen kiegészítőre, ám ez a magyar autóállomány kisebb részére igaz csak jelenleg. A többség viszont beszerezheti ezt az eszközt, amely melegen tartja a fenekünket és a hátunkat. Elhiheti: a derékfájós férfiak és a felfázásra hajlamos nők különösen hálásak lesznek ezért a kis pluszért.

 

Fűthető ülés

 

Néhány ezer forintba kerül csak az otthonosan meleg ülés

 

Webáruházunkban széles választékból lehet szemezgetni, a párezer forintos modelltől a drágább verzióig találhatók fűthető ülésvédők a kínálatban. Az mindegyikben megegyezik, hogy a szivargyújtóról működtetve hamar bemelegszenek, és teljes mértékben kiszolgálják a rajta ülő sofőrt vagy utast. 

 

Felhelyezni sem nehéz, szinte egy mozdulat, és bár nem állítjuk, hogy onnantól kezdve egy életen át a helyén marad, ha esetleg a mocorgásunk következtében elmozdul, nem lesz bonyolult visszailleszteni. Ha pedig olyan típust választunk, amelyben masszázsfunkció is található, egy kisebb wellness központtá alakul majd a kocsi. Ezek a verziók általában a derék és a combok masszírozására alkalmasak.

 

Egy veszélye azért van a szerkezetnek: annyira szuper érzés a meleg ülésben időzni, hogy ha esetleg időre megy valahova, előfordulhat, hogy inkább maradna a kocsijában, minthogy kiszálljon a mínuszok közé. Erre sajnos nincs megoldásunk, ha csak nem annyi: igyekezzen minél hamarabb letudni a dolgait, hogy aztán visszamehessen az otthonosan meleg ülésébe, és folytathassa a kényeztetést az utazása során.