AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Full Filter

Full Filter szűrők

Full Filter márkanév alatt több mint tíz éve gyárt, és forgalmaz szűrőpaplanokat és szűrőlapokat, zsákos-, panel-, fan coil-, kompakt- valamint steril szűrőket egy budapesti cég, a Fullfilter Kft.

A Fullfilter Kft. évek óta töretlen fejődést tud felmutatni

A Full Filter G3-F9 (EN779), illetve H10-H14 (EN 1822) szűrőosztályokban klíma és légkezelő berendezésekhez, fényezőfülkékhez is gyárt szűrőket. A beszállítók és a késztermékek nemzetközi szabványok szerinti minősítése garantálja, hogy a cég szűrői megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, bármely alkalmazás esetén. A Full Filter maga szervezi meg a gyártást, az alapanyag beszerzést, és saját maga is forgalmazza a magas minőségű, korszerű szűrőket. A cég termelése néhány év alatt a többszörösére nőtt, és kinőtték régi telephelyüket.

 

Full Filter autószűrő választék

 

A cég rövid története igazi magyar kisvállalkozási sztori

 

A Full Filter története 2000-ben kezdődött, mikor Fülöp Péter és felesége, Fülöp Péterné, Éva létrehozta a Fulfilter Betéti Társaságot Budapest központjában. 2004-ben Kft-vé alakultak, és egy modern telephelyre költöztek Budapest egyik külső kerületében. Ezt követően a társaság folyamatos növekedésnek és fejődésnek indult. Ma már a Fulfilter Kft. teljes körű termékkínálattal rendelkezik, és a szolgáltatások széles körét biztosítja vásárlói részére. Tehát nem csak gyártja, és értékesíti a szűrőket, de tanácsokkal is ellátja a vásárlóit.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Full Filter szűrőket:

Irány a bolt