AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Silkolene /Fuchs/

Fuchs Silkolene márkanév alatt 1962 óta készít a Walker Brothers Oil olajtermékeket gyártó vállalat a gyógyszeriparban is használatos zseléket. A céget még 1874-ben John és William Walker alapította Angliában.

Fuchs Silkolene motorkerékpár olaj.

A Fuchs Silkolene elődje a megrendelések gyors teljesítésével előzte meg vetélytársait. A nagy áttörést a cég számára az az egyszerű ötlet hozta el, hogy lerakataikat a postahivatalok mellé telepítették, amivel minden vetélytársuknál rövidebb szállítási határidőket tudtak vállalni. 1956-ban vették fel a Walkers (Century Oils) Limited nevet. A korábban Fuchs Silkolene Lubricants Plc. and Century Oils névre keresztelt vállalat 1996-ban egyesült a Fuchs Silkolene olajipari társasággal, és attól kezdve a Fuchs Lubricants (UK) Plc. néven működött tovább. 1999-ben kezdtek motorversenyeket és motorkerékpár versenyistállókat szponzorálni, és már abban az évben három kategóriában arattak a csapataik győzelmet az Egyesült Királyságban. 2000-re a FUCHS Petrolub AG a világ legnagyobb független olajtermék-forgalmazójává vált 900 millió eurós forgalommal és 4000 alkalmazottal. 2006-ban a cég forgalma elérte az 1,2 milliárd eurót.

<< Vissza az Olajkeresőbe

Fuchs Silkolene motorkerékpár olajok

A Fuchs Silkolene mindig mindent a megrendelők igénye szerint szállít

A Fuchs Silkolene anyacége ma már 11 ezer olajterméket gyárt és forgalmaz, köztük a TITAN motorolajat, de mindenféle gép-, hidraulikus-, rozsdásodásgátló és hajtóműolajat is; ezek közül a legnépszerűbbek a motorkerékpár, kerti gép olajok. Ezek mellett számos speciális, a gyógyszeriparban használatos olajtermék forgalmazásával is foglalkozik. A Fuchs Silkolene cég nemcsak széles gyártmánypalettája és eladásra kínált nagy olajtermék választéka miatt ismert az egész világon, hanem kifogástalan terméktámogatásáról és ügyfélszervizéről is. A  Fuchs Silkolene szorosan együttműködik a vevőivel, hogy azok a termékei közül a lehető legkönnyebben kiválaszthassák a számukra legmegfelelőbb paraméterekkel rendelkezőket.