AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Frogum

Frogum gumi autószőnyegek, sárvédők

 

A Frogum élen jár a méretpontos gumi autószőnyegek és sárvédők forgalmazásában. Széles kínálatukban a személygépjárművek, haszongépjárművek és teherautók esetén is megtalálhatjuk a számunkra megfelelő gumiszőnyeget.

A Frogum céget 1985-ben alapították Lengyelországban. Kezdetben kis családi vállalkozásként csak a helyi piacon kínálták szőnyegeiket. Termékeik tartós minősége miatt intenzív bővülésnek indult, és már nem csupán a lengyel piacon értékesítettek, hanem elkezdtek külföldre is terjeszkedni. Manapság már 35 különböző országba szállítanak. 2010-ben új üzleti modellt vezettek be, és személygékocsikhoz is elkezdték gyártani méretpontos gumiszőnyeg készleteiket, számos új alkalmazott is csatlakozott a céghez, és ennek köszönhetően dinamikus fejlődésnek indultak.

 

Frogum gumiszőnyegek termékcsaládja

 

Keresse meg az autójához megfelelő Frogum gumiszőnyeget:

Irány a bolt

 

A Frogum dolgozói elkötelezettek a termékeik minősége iránt, elsődleges céljuk portfóliójuk szisztematikus igazítása ügyfeleik igényeihez. Ennek a látásmódnak köszönhetően ma már több mint 35 országban forgalmazza gumiszőnyegeit a Frogum, és afelé tart, hogy egy globális márkává nőjék ki magukat. 2013-ban kialakították Grodzisk Mazowiecki központjukat, és raktárterületüket tovább bővítették. 


Kiemelt Frogum termékeink: