AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Frenkit

Fék és kuplung alkatrész felújító készletek gyártására specializálódott

 

Frenkit márkanév alatt Spanyolország Navarra (baszk autonóm) tartománya Puenta La Reina városkájában működik egy autóalkatrészeket gyártó kisvállalat, amelyet messze földön és számos országban ismernek a termékei révén.

Frenkit gyártmányok egy kisvárosból

A Frenkit termékek, amelyek elsősorban fékrendszerek alkatrészei, javító készletei és kuplung tartozékok egy kevesebb, mint 3000 lakosú kisváros ugyancsak kivállalkozásából származnak. Csakhogy ez a kisvállalkozás a méreteihez képest túl nagy választékban és túl sok helyre szállít ahhoz, hogy amolyan helyi kisüzemnek lehetne tekinteni. A Frenkit ugyanis nem kevesebb, mint 55 országba exportálja a gyártmányait. A sikerüknek két kulcsa van. Az egyik a kiváló minőség, a nagy választék, az, hogy a világ legnagyobb autómárkái számára szállítanak. A másik a tökéletes logisztika.

A sikerhez jó logisztika kell

Sokszor a megrendelők akkor is a Frenkit-et választják, amikor ugyanolyan minőséget és akár még olcsóbb terméket is tudnának beszerezni más szállítóktól. Teszik ezt kizárólag azért, mert a cég a versenytársainál sokkal rövidebb szállítási határidőt ajánl és azt kivétel nélkül mindig precízen be is tartja. Ehhez nem csak a megfelelő komputeres nyilvántartásra és fuvarszervezésre van szüksége és ezzel a Frenkit rendelkezik is, de arra is, hogy a vállalat – akár az ezzel járó többlet költségeket is vállalva – olyan választékban és mennyiségben tartsa készleten a termékeit, ami lehetővé teszi a megrendelések azonnali teljesítését.

 

Frenkit alkatrészek webáruházunkban:

 

  • Féknyereg javítókészlet
  • Féknyereg dugattyú
  • Főfékhenger javítókészlet
  • Fékmunkahenger javítókészlet
  • Kuplung főhenger javítókészlet
  • Kuplung munkahenger javítókészlet
  • Fékerőszabályzó javítókészlet
  • Féktárcsa

 

Keresse meg autójához megfelelő Frenkit kuplung alkatrészeket: