AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Freccia

Freccia márkanév alatt forgalmazzák a legkiválóbb olasz gyártmányú motorszelepeket világszerte. A céget eredetileg azért hozták létre, hogy az autóalkatrészek sokaságából csak néhányra, mindenek előtt egy termékcsaládra, a szelepek fejlesztésére és gyártására szakosodjanak.

Minden, ami szelep vagy tartozéka

A Freccia nem viccel, amikor azt mondja, hogy a szelepekről mindent tud és a szelepek szakértője. Ezért aztán nem csak komplett motorszelepeket gyárt, hanem - mert a saját termékében bízik és annak versenyképességéről meg van győződve -, külön-külön is kínálja a szelepek alkotóit olyan cégeknek, amelyek maguk is szelepeket gyártanak, illetve az autószervizeknek, amelyek szelepek felújításával és javításával foglalkoznak. Ezért a Freccia termékkatalógusában minden alapvető szeleprészegységet külön is meg lehet rendelni.

A Freccia nem aprózza el magát

A Freccia tehát kiváló minőségű szelepemelőket, szelepvezetőket, szelepüléseket, lengőkarokat fejlesztett ki és gyárt. A cég központja az olasz ipar egyik fellegvára, Milánó szomszédságában San Vittore Olona városában van. A Freccia az első időkben szinte kizárólag az olasz piacra termelt, de hamarosan szélesebb körben is ismertté váltak kiváló minőségű termékei, így ma már az olasz autógyárak mellett más európai, amerikai és japán megrendelőknek is szállít. A Feccia szelepei elsősorban személyautók számára készülnek, de újabban a haszonjárművekbe beépített motorokhoz gyártott szelepekkel bővítették kínálatukat.

 

Keresse meg autójához megfelelő Freccia alkatrészeket és rendelje meg országosan kedvező árakon: