AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Freccia

Freccia motorszelepek, vezérműtengelyek

 

Freccia márkanév alatt forgalmazzák a legkiválóbb olasz gyártmányú motorszelepeket világszerte. A céget eredetileg azért hozták létre, hogy az autóalkatrészek sokaságából csak néhányra, mindenek előtt egy termékcsaládra, a szelepek fejlesztésére és gyártására szakosodjanak.

Minden, ami szelep vagy tartozéka

Freccia logóA cég nem viccel, amikor azt mondja, hogy a szelepekről mindent tud, és a szelepek szakértője. Ezért aztán nem csak komplett motorszelepeket gyárt, hanem - mert a saját termékében bízik, és annak versenyképességéről meg van győződve -, külön-külön is kínálja a szelepek alkotóit olyan cégeknek, amelyek maguk is szelepeket gyártanak, illetve az autószervizeknek, amelyek szelepek felújításával és javításával foglalkoznak. Ezért a Freccia termékkatalógusában minden alapvető szeleprészegységet külön is meg lehet rendelni.

 

A Freccia nem aprózza el magát

A Freccia tehát kiváló minőségű szelepemelőket, szelepvezetőket, szelepüléseket, lengőkarokat fejlesztett ki és gyárt. A cég központja az olasz ipar egyik fellegvára, Milánó szomszédságában San Vittore Olona városában van. A cég az első időkben szinte kizárólag az olasz piacra termelt, de hamarosan szélesebb körben is ismertté váltak kiváló minőségű termékei, így ma már az olasz autógyárak mellett más európai, amerikai és japán megrendelőknek is szállít. A Feccia szelepei elsősorban személyautók számára készülnek, de újabban a haszonjárművekbe beépített motorokhoz gyártott szelepekkel bővítették kínálatukat.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Freccia motorszelepeket, vezérműtengelyeket:

Irány a bolt
 

Freccia szelep termékcsaládFreccia szelepek széles választéka