AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fortune line

Fortune line a neve az egyik legsikeresebb lengyel autóalkatrész gyárnak, amely ma már számos európai és ázsiai márkához készít utángyártott termékeket rendkívül nagy választékban.

A Fortune line jó ár-érték arányú alkatrészeket kínál

A lengyel cég üzemeiben eredeti, gyári alkatrészek is készülnek számos európai autómárka kerékfelfüggesztéséhez. Így nem meglepő, hogy a legkényesebb igényeket is kielégítő utángyártott alkatrészeket tud forgalmazni megfizethető árfekvéssel a legtöbb európai - és sok ázsiai - autómárkához (Az Auditól és az Alfa Romeótól a Porschéig és a Volkswagenig). A minőséget a különböző minőségtanúsítványokon kívül az is garantálja, hogy sok éves tapasztalata van, ugyanakkor gyáraiban már a legmodernebb technológiát alkalmazza.

 

 

Legnépszerűbb Fortune Line alkatrészek webáruházunkban:

  • Motortartó gumibak
  • Stabilizátor
  • Lengőkar szilent
  • Hídszilent
  • Kormánygömbfej

 

Keresse meg autójához megfelelő Fortune line alkatrészeket:

A Fortune line több mint 4000 különböző alkatrészt forgalmaz

A Fortune line széles választékkal kínál utángyártott alkatrészeket, elsősorban a kerékfelfüggesztéshez. A lengyel cég által gyártott stabilizátor szilentek, stabilizátor rudak, perselyek, keresztlengőkar csapágyak, lengőkarok, komplett lengőkar készletek, motortartó bakok is elnyerték a vásárlók tetszését. Maga a Fortune line azzal reklámozza magát a saját honlapján, hogy piacvezető a kerékfelfüggesztés alkatrészeinek piacán. Hasonlóan sikeres azonban a kormányműhöz szükséges alkatrészek piacán is.