AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Firestone

Firestone gumik

 

A Firestone gumik megbízható teljesítményűek, és megfizethető áron kínálják a Bridgestone szakértelmét a kis- és középkategóriás autók számára. A Firestone a Bridgestone gumik gyártócsoportjának amerikai eredetű, közép árkategóriás márkája, mely főleg európai gyárakban készül. A Firestone nyári és téli gumiabroncsok Amerikában a versenysportból ismertek, de Európában megtalálhatóak gyári első szerelésben is, népszerű autó modelleken. 1900-ban, az Amerikai Egyesült Államokban alapították a gumiabroncs gyártó céget, 1988 óta a Bridgestone csoport tagja.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Firestone gumikat:

Irány a bolt

 

Firestone gumi kereső

 

Firehawk SZ90 - nyárigumi

A Firehawk SZ90 a gyártó legújabb mintázata. A nagyszerű, sokoldalú, sportos teljesítmény kitűnő kezelhetőséggel párosulva vizes úton és szárazon is újfajta vezetési élményt nyújt. A gumigyártó új, dinamikus, aszimmetrikus mintázata tökéletes egyensúlyt nyújt nedves és száraz körülmények között is. Kiváló kormányozhatóság. Kimagasló teljesítmény és kezelhetőség minden körülmények között. Modern és stílusos kialakítás.

 

Multihawk - nyárigumi

A Firestone évtizedes tapasztalataira alapozott új abroncs. A Multihawk egy sokoldalú gumi kis-és közepes méretű autókhoz.
Főbb jellemzői: Kitűnő teljesítmény minden időjárási körülmény és útviszony között. Nagyon tartós, csendes és üzemanyag takarékos. Modern, stílusos megjelenés.

 

Firestone gumi bordázata

Firehawk TZ300 - nyárigumi

A Firehawk TZ300 minden szempontból tökéletes gumiabroncs, amelyre a legnagyobb szükségben is lehet számítani. A Firehawk TZ300 kiválóan tapad minden körülmények között. Magas szintű biztonság és kényelem, robosztus, megbízható teljesítmény.

Alacsony gördülési ellenállás, kedvező hatás az üzemanyag-fogyasztásra.
Modern, stílusos megjelenés.

 

Firestone téli gumi speciális bordázata

Winterhawk 2 EVO - téligumi

Kiemelkedő biztonságot nyújt latyakban, havon, sőt jeges úton, ugyanakkor jól kezelhető száraz útviszonyok közepette is. Az új mintaárok kialakítás jobb víz és latyak elvezetést biztosít, ezáltal növekszik a gumiabroncs tapadása. A sűrű, a futófelület teljes szélességében kialakított lamellák és keresztirányú élek növelik a téligumi kapaszkodási képességét. A középső blokkok között kialakított merevítő borda pontosabb kormányozhatóságot tesz lehetővé, és kiváló egyenesfutást biztosít. A Winterhawk 2 továbbfejlesztett Firestone gumik változata.

 

Firestone téli gumik régen és most

FW-930 - téligumi

Az FW 930-t úgy alakították ki - mind a gumikeverék összetételét, mind a gumiabroncs mintázatát -, hogy a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa a téli időszakban előforduló bármely környezetben. Az Uni-T technológia nedves és száraz útviszonyok között is nagy kényelmet és biztonságot garantál.