AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Firad

Firad üzemanyag rendszer alkatrészek

 

Firad vagy hivatalos nevén a F.I.R.A.D. S.P.A. Észak-Nyugat Olaszország egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező autóipari vállalkozása, amely mára a dízel befecskendező szelepek, üzemanyagpumpák és üzemanyagszelepek speciális gyártójává nőtte ki magát.

A Firad nem a cég nagysága, hanem gyártmányaik minősége miatt ismert

A Firad folyamatosan dolgozik termékei fejlesztésén, hogy lépést tudjon tartani a legnagyobb autómotor gyártókkal, amelyeknek elismert és keresett beszállítója. A vállalkozás jelmondata: légy egy lépéssel az általános technológiai színvonal előtt. Ez lehet ugyanis az egyetlen garancia a megrendelések folyamatosságára, a cég termelésének szinten tartására, sőt növelésére, a régi partnerek megtartására és újak megszerzésére. A legújabb technológiák és konstrukciók alkalmazása mellett a minőség fenntartása és az alkatrészek, részegységek megbízhatóságának garantálása a másik biztosítéka az üzleti sikernek.

 

Legnépszerűbb Firad alkatrészek webáruházunkban:

  • Porlasztócsúcs javítókészlet
  • Hosszbordás szíj feszítőgörgő
  • Vezérműlánc

 

Keresse meg az autójához megfelelő Firad üzemanyag redszer alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Firad diesel befecskendező szelepek

 

A dízelmotorok még ma is fejlődőképesek

 

A dízelmotor szabadalmát 1892-ben nyújtották be, és 1897-ben született meg az első dízelmotor Németországban. A megoldás karrierje azóta is töretlen. Mindeközben szinte nincs olyan év, amikor ne születne valamilyen új megoldás a dízelmotorok tökéletesítése, továbbfejlesztése érdekében. Mindenek előtt a befecskendezés és a megfelelő üzemanyag keverék folyamatos, a teljesítményigényhez igazodó biztosítása terén vannak még ma is jelentősen új megoldások. Ezekben a fejlesztési erőfeszítésekben és a létrejövő új megoldások gyakorlati alkalmazásában kíván a jövőben is vezető szerepet játszani a Firad.

 

Firad dízel alkatrészek