AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Filtron

Filtron szűrők, Filtron levegőszűrő, pollenszűrő, olajszűrő

A Filtron vállalat 1982-es megalakulása óta gépkocsikban, motoros gépekben és berendezésekben, nehézgépekben és speciális berendezésekben használatos kiváló minőségű szűrők gyártására szakosodott. Dinamikus fejlődésének köszönhetően a Filtron termékei az egész világon elérhetőek. A szűrőknek több mint a felét exportra gyártják, többek között Németországba, Nagy-Britanniába, Franciaországba, Írországba, Norvégiába, Svédországba, Finnországba, Svájcba, Oroszországba, Görögországba, Olaszországba, Portugáliába, Spanyolországba, Bulgáriába, Csehországba, Ukrajnába, Magyarországra, illetve Amerikába és Afrikába. 2007-ben gyártóüzemük épült Ukrajnában, 2010-ben pedig olaszországi raktárak és egy kereskedelmi iroda került létesítésre. A Filtron később csatlakozott a MANN+HUMMEL csoporthoz, melynek eredményeképpen a világ legnagyobb szűrési technológiákra szakosodott cége jött létre. 

 

Filtron szűrő termékcsalád

 

A gyártási folyamatok automatizálásába való folyamatos befektetések, korszerű gyártószalagok és új technológiai megoldások folyamatos bevezetése garantálja az általuk gyártott szűrők kiváló minőségét.

Európa legmodernebb laboratóriumával rendelkeznek, ahol nagyon alapos nyersanyag, gyártási félkésztermék és késztermék vizsgálatot végeznek a levegőszűrő, olajszűrő és üzemanyagszűrő bevizsgáló munkaállomásokon.

 

Filtron Bioknight pollenszűrők

Valamennyi webáruházunkban forgalmazott Filtron pollenszűrőt Bioknight technológiával látja el a gyártó. Különösen ajánlott ez a termékcsalád pollenallergiával küszködő vásárlóink számára, hiszen a hagyományos társaikkal ellentétben még a szabad szemmel nem látható allergéneket és baktériumokat is kiszűrik az utastérbe áramló levegőből. Mindemellett még a penész és a gombák kialakulását is meggátolják.


Jó hír minden autótulajdonos számára, hogy a Filtron hagyományos és aktívszenes pollenszűrőit egyaránt ellátja a már említett Bioknight rendszerrel, így a legtöbb autótípushoz beszerezhetőek. Biztos védelmet nyújtanak a tüsszögés, szemviszketés ellen, ezáltal növelve az utazás közbeni kényelmet.

 

Népszerű Filtron alkatérszek webáruházunkban:

  • Levegőszűrő
  • Üzemanyagszűrő
  • Pollenszűrő
  • Olajszűrő
  • Hidraulika szűrő

 

Keresse meg az autójához megfelelő Filtron szűrőket:

 

Filtron szűrők webáruháza