AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fil Filter

Fil Filter autószűrők, levegőszűrők, olajszűrők

 

Fil Filter márkanév alatt egy 1966-ban alakult, autó szűrőket gyártó vállalkozás működik a törökországi Iskanderunban. A vállalkozás gyors növekedésének köszönhetően ma már Törökország ezen szektorának legnagyobb vállalata, amely 2011-ben elnyerte az ország legjelentősebb vállalati beruházója címet.

 

Angol minőségű légszűrők, olajszűrők és üzemanyagszűrők a Fil Filtertől

 

A döntő minőségi ugrást a WIX FILTER nevű angol céggel kötött licencszerződés jelentette 1974-ben a cég életében. Négy évvel később, 1978-ban a szerződést a felek kölcsönösen eredményesnek ítélve, felmondták. Azzal az indoklással, hogy az elérte fő célját, a vállalat termékskálájának megújítását és innentől kezdve a Fil Filter már maga képes a továbblépésre, és saját erőből meg tudja szervezni a termékfejlesztést, az új technológiák adaptálását és a piaci igényeket kielégítő gyártmányválaszték összeállítását, valamint az addigra elsajátított korszerű technológia segítségével maga is hatékony marketing tevékenységet tud folytatni a piacok megtartása és új piacok megszerzése érdekében.

 

 Keresse meg az autójához megfelelő Fil Filter szűrőket:

Irány a bolt

 

 

Fil Filter levegőszűrők, olajszűrők, üzemanyagszűrők webáruháza

 

Kutatás-fejlesztés a Fil Filternél

 

A cég sikereinek gyökere a folyamatos és jelentős erőforrásokat mozgósító kutatás és fejlesztés. Ez a szűrőgyártás minden területére kiterjed, mivel a cég nem csak kész termékeket állít elő „hozott anyagból”, hanem a szűrőket alkotó egyes elemeket is maga fejleszti ki, és gyártja le. Ennek megfelelően a piacon nem csak kész olaj- víz- és légszűrőivel van jelen, de a szűrőgyártás komponenseivel, illetve a szűrők részegységeivel is. Ebből eredően a kutatás-fejlesztés már az alapanyagokra is kiterjed. A cég ennél is továbblépett, mert saját maga fejleszti a gyártástechnológiáját és a szükséges célszerszámok, speciális berendezések is a Fil Filter fejlesztőinek, mérnökeinek a kreativitását dicséri. Mindennek nagy szerepe van abban, hogy a Fil Filter a választék, a minőség mellett áraiban is versenyképes a nemzetközi piacon.