AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ferodo

Ferodo fék a világ első olyan vállalata, mely teljes egészében a fékalkatrészek fejlesztésének és gyártásának szánta munkálatait.

A Ferodo folyamatosan bővülő termékkínálatával követi az autó- és motorpiac gyors változásait

Napjainkban a FERODO a Federal Mogul csoport tagja (mely világszerte több, mint 65.000 embert foglalkoztat), s 24 országban állítja elő az alkatrészeket. Immár több mint 115 éve a féktechnológiában úttörői helyüket megtartották, s így döntő színvonalat képviselnek a gyári minőségű fékalkatrészek piacán.

 

Ferodo alkatrészek webáruháunkban:

  • Fékbetét
  • Féktárcsa
  • Fékpofa készlet dobfékhez
  • Fékcső
  • Fékpofa készlet rögzítőfékhez
  • Fékmunkahenger
  • Fékkopás visszajelző
  • Főfékhenger
  • Fékpofa tartozék készlet
  • Fékbetét tartozékkészlet

 

Keresse meg autójához megfelelő Ferodo fék alkatrészeket országosan legkedvezőbb áron:

Ferodo fék alkatrészek és fékfolyadék webáruház árak

OE minőségű termékeivel már 100 éve is neves autógyárak beszállítója volt. Már gyárilag Ferodo tárcsákkal szerelik az új Fiatok, az Alfa Romeók nagy részét, de még a 7-es BMW-ket is. A Ferodo már több mint 35 különböző eljárással készíti alkatrészeit, természetesen mindegyik terméket speciálisan tervezik, hogy megfeleljenek az autógyárak mindenkori szigorú előírásinak és így napjaink legmagasabb biztonsági követelményeinek egyszerre. Jelentős sikert hoztak a vállalatnak a Ferodo Racing fantázianéven futó termékek is a motorsportok világában. A Ferodo fékek számtalan versenyszériában jelentős szerepet kapnak. A Ferodo Racing fékeket használja több Formula szériás, Nascar, DTM és Rally csapat, de a Moto GP-n és a Supercross versenyeken is jelen vannak.

Ferodo márkanév összeforrt a magas minőségi színvonallal

A Ferodo sok újdonságot gyártott, ilyenek például az alábbiak: azbesztmentes fékpofa, alacsony acéltartalmú azbeszt nélküli féktárcsabetét, azbeszt nélküli egységes féktárcsabetét. A Ferodo fékebetétei éppúgy, ahogy az öntöttvasból készült, korrózióálló hűtött és tömör féktárcsái, mind gyári minőségben kerülnek az alkatrészek piacára. Az Integrally Moulded Insulator, röviden IMI technológia bevezetése lehetővé tette, hogy a fékezéskor kialakuló hő egyenletesen legyen elosztva a fékbetét felületének egészén. Ennek az az előnye, hogy a lehetőségekhez képest minimális hő jusson a fékrendszer többi alkatrészéhez, ezzel növelve a fékezés hatékonyságát. A fékzaj képződését is nagyban csökkentették az új összetételű kopó réteg kifejlesztésével.

Ferodo autó fékrendszer alkatrészek széles kínálata kedvező áron

A Thermoquiet fékbetét megalkotásával átléptek minden határt. Ennek az alkatrésznek fékteljesítményét vizsgálva felülmúlja a gyártók által előírt fékezési teljesítményt is. A Ferodo nem bízza a véletlenre a termékei minőségét, ezért több mint 50 féle anyagot használ fel a gyártás során. Ezzel a technológiával biztosítani tudja, hogy termékei mindig kiválóan megfelelnek minden gépjármű OE féktechnikai szabványának. Mikor a Ferodo megtervezte az új Ferodo SL-t (Service Line), a cél az volt, hogy a márka minőségét megtartva alkossanak fékbetétet egy ár érzékeny piacra. Így lett a Ferodo SL a legjobb a teljesítmény/ár arányában. A Ferodo fékpofák mind megfelelnek az OE és a TUV előírásoknak. Ezen termékek gyártásánál használt különleges súrlódó anyagok kiváló fékteljesítményt biztosítanak. Ha ezeket használjuk, elérhetjük a teljes kompatibilitást az első fékbetétekkel, így elkerülhetjük, hogy nagyobb fékezéskor blokkoljanak a hátsó kerekek.

Ferodo fékfolyadékok

FERODO DOT 4. Ez egy jó minőségű, általános célú fékfolyadék. Alkalmas az összes motorkerékpárhoz és gépjárműhöz melynél a DOT 4 folyadék az előírás. FERODO DOT 5.1 Ez egy prémium kategóriás fék- és kuplungfolyadék. Leginkább versenyeken alkalmazzák, illetve olyan járműveknél ahol nagyon fontos a kitűnő fékteljesítmény és a rendkívül magas forráspont.