Európai Regionális Fejlesztési Alap
AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Falken

Falken gumik

 

A Falken Tire Corporation Japánban jött létre 1983-ban. Olyan autómárkák beszállítója, mint a Suzuki, a Daihatsu, vagy a Subaru. Európában jó minőségük miatt terjedtek el. Téli gumi, nyári gumi, négyévszakos gumi és kisteherautó gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautók, kisteherautók és 4x4/SUV autók számára. A gumiabroncsgyártó vállalatot 1983-ban Japánban alapította a Sumitomo Gumiipari Vállalat. A Falken gumi elsődleges feladata az volt, hogy az addig főként észak-amerikai piacra gyártott kitűnő Sumitomo gumiabroncsokat új név alatt, a hazai vásárlók számára is elérhetővé tegye. Kezdetben Ohtsu néven forgalmazták autógumi termékeiket, és komoly elismerést vívtak ki a japán vásárlók körében.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Falken gumikat:

Irány a bolt

 

Falken gumi kereső webáruház

Terep gumi Nyári gumi Téli gumi Gumiabroncs sárga autón Sportabroncsok Versenyautó


A japán piac meghódítása után a vállalat új babérokra tört, és világszerte beindította az abroncs-forgalmazást. A kifinomult gyártási technológiának és a világszerte elismert japán precizitásnak köszönhetően a Falken gumik a közép kategóriás árért cserébe, prémium kategóriás minőséget, és teljesítményt nyújtanak. A fejlett gyártási eljárásoknak és a folyamatos innovációnak köszönhetően valódi versenytársai a prémium kategóriás termékekeknek (mint például a Michelin, Bridgestone, Dunlop, Pirelli gumiknak). Ár/érték aránya felülmúlja valamennyi felső kategóriás termékét. Kitűnő választás a közép kategóriában magasabb teljesítményre vágyó autósok számára. Terepjárók és SUV-ok ideális gumija. A nagy teljesítményű sport autók, luxus limuzinok kategóriájában a legjobb vétel.

Lányok és autók

A márkanév az elmúlt években egybeforrt az autóversenyzéssel mint támogató s mint teszt győztes gumiabroncs. Autóversenyek szponzoraként itt vannak a Falken gumi show lány modelljei.

 

Lányok a zöld versenyautó előtt Gumishow modellek Lányok amerikai zászlót fognak Rally hostessek Gumiabroncs promóterek Ázsiai lány