AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FAE

FAE gyújtás, izzítás alkatrészek

 

A FAE, vagyis Francisco Albero S.A.U. Európa egyik legismertebb autóelektronikai berendezés gyártója. Az iparágon belül is a nyomtatott áramkörökre épülő elektronikai egységekre, az autókban használatos szenzorokra szakosodott.

 

Ott van, ahol mérni, jelezni és vezérelni kell

 

A FAE termékei közül a legismertebbek a légszenzorok, a kipufogógáz mérők, hőérzékelők, mozgásérzékelők, fordulatszám érzékelők, de gyártanak olajnyomás kapcsolókat, hőkapcsolókat, izzító gyertyákat vagy egyszerű műszerfal kijelzőket is. Valamennyi termékükre jellemző a nagyfokú funkcionalitás, a feladathoz szabott kialakítás, a precíz kivitelezés és a mindenkori élenjáró technológia alkalmazása. A magas technológiai színvonal mögött több évtizedes kutatási és fejlesztési tapasztalat húzódik meg - ez jellemzi a FAE gyár teljes egészét.

 

Keresse meg az autójához megfelelő FAE gyújtás, izzítás alkatrészeket:

Irány a bolt

 

FAE gyújtás, izzítás alkatrészek, autóelektronikai berendezések

 

A FAE 60 éve foglalkozik alkatrészgyártással

 

Első termékük még a múlt század ötvenes éveinek elején egy nyomáskapcsoló volt. A barcelonai székhelyű spanyol vállalkozás, a FAE tehát nem tegnap lépett az autóipar sikamlós porondjára. Az 1952-es alapítás után alig több, mint 10 évvel már exportra gyártotta termékei egy részét. 1972-ben avatták második termelő üzemüket, ahol már kizárólag különféle szenzorok gyártásával foglalkoztak. Az első, autóban használatos levegőmennyiség mérő szenzorukat 1999-ben alkották meg, és 2006-ban már a legkorszerűbb titán-oxigén szenzorokkal jelentek meg a nemzetközi piacon.