AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ezek a csomagtartó háló legnagyobb előnyei

Alapesetben elég betenni valamit a csomagtartóba, és nem lesz vele semmi gond, ha viszont nem sikerül stabilan elhelyezni az adott tárgyat, az autó mozgását lekövetve könnyen eldőlhet, széteshet, összetörhet. Különösen akkor igaz ez, ha valaki szeret lendületből vezetni, kanyarodni. A csomagtartó háló azonban tökéletes rögzítést ad bárminek, amit szeretnénk biztonságban tudni. Nézzük, mik az előnyei!

 

1. Minden a helyén marad

 

Ha valaki veszi a fáradtságot, és helyesen használja a csomagtartó hálót, amellyel olykor csomagtér háló néven is találkozhatunk, biztos lehet benne, hogy a csomagtartóba pakolt cuccok a helyükön maradnak minden közlekedési helyzetben. Hazafelé tart a nagybevásárlásból? A zacskók nem borulnak majd ki, így nem kell a zöldségeket, vagy éppen az üdítőket összevadászni a ház előtt. Nem lesz az üveges sörből csapolt sör… A hétvégén felpakolták a rokonok színig töltött ételhordókkal? Ha helyesen rögzíti ezeket, a maradék pörkölt nem folyik majd szét a csomagtartó burkolatán, örökre foltot hagyva azon. Egyszerűbb ezeket hátul rögzíteni, mint az anyósülésen ülő utas lábához elhelyezni.

 

Csomagtartó háló

 

2. Nem hall majd furcsa zajokat

 

Talán mindenkivel előfordult már, hogy valami olyan zajt hallott az autójából, amiről sokáig el sem tudta képzelni, mi lehet. Folyamatosan fülelt, próbálta kitalálni, mi okozhatja a rejtélyes zörejt, talán még az autószerelőt is felhívta. Aztán kiderült, hogy semmi baja az autónak, csupán kanyarodáskor össze-vissza csúszkálnak és zörögnek a dolgok a csomagtartóban. A csomagtér háló ezt is megelőzi: épp az a lényege, hogy a tárgyak ne csúszkáljanak kedvük – vagyis inkább a fizikai törvényei – szerint, és ezáltal ne verjék össze a csomagtartó belsejét. Spórol majd magának egy kis ideget, ha kiküszöböli ezt a problémát.

 

3. Nevetségesen olcsó kiegészítő

 

A csomagtartó háló a legolcsóbb kiegészítők közé tartozik, a költségesebbnek számító verziók is alig háromezer forintért kaphatók – érdemes szétnézni online webáruházunk kínálatában. Persze vásárlás előtt méregessünk kicsit, hiszen mérettől függően nem minden háló alkalmazható minden autótípus csomagtartójában. Vannak kisebb és nagyobb megoldások is, ezek közül úgy tudunk választani, ha kitaláljuk, hogy az egész hátsó részt le szeretnénk-e majd rögzíteni, vagy annak csupán egy részét. Mivel ezeket általában kis kampókkal lehet az autó csomagterében rögzíteni, már előre kinézhetjük, hova szánjuk az eszközt, mit hová akasztunk majd, hogy aztán a beszerelést követően már csak azon kelljen aggódni, hogy minden beleférjen a választott hálóba.